fbpx
25.5 C
New York City
luni, aprilie 15, 2024

Ce ar trebui să scriu în identificatorul rețelei sociale?

Introduceți informații asociate prezenței dvs. online, inclusiv tipurile de furnizori/platforme online, aplicații și site-uri web pe care le utilizați pentru a colabora, a partaja informații și a interacționa cu alții. Listați numele de utilizator, mânerul, numele de ecran sau alți identificatori asociați cu profilul dvs. de socializare.

De asemenea oamenii întreabă, Ce este identificatorul social media pentru viza SUA? Întrebările frecvente definesc „[un] „mâner” sau „identificator” al rețelei sociale este orice nume folosit de persoană pe platformele de rețele sociale, inclusiv, dar fără a se limita la, Facebook, Twitter și Instagram.” Formularele DS-160 (și DS-156) și DS-260 includ o listă de rețele de social media pentru care identificatorii și identificatorii de social media sunt…

Ținând cont de acest lucru, Viza SUA verifică rețelele sociale? Departamentul de Stat (DOS) colectează (și menține) informații despre utilizarea rețelelor sociale de la toți solicitanții de viză (imigranți și neimigranți) din iunie 2019. Colectarea și menținerea acestor informații de către DOS fac obiectul unui proces.

Întrebări frecvente:

Cum îmi găsesc identificatorul rețelei sociale?

Faceți clic pe pictograma prietenului dvs. (fotografie în partea dreaptă sus a paginii) Faceți clic pe „Setări” În pagina rezultată, ID-ul dvs. Photostream ar trebui să fie afișat la jumătatea paginii.

Imigrația vă verifică Instagram?

Elementele de bază ale cărții verzi: oficialii USCIS se uită la conturile mele de socializare? Răspunsul scurt este nu, oficialii USCIS nu vor mai căuta prin conturile tale de rețele sociale înainte de a-ți aproba petiția pentru cartea verde.

De ce viza SUA solicită rețelele sociale?

În esență – din motive de securitate. Guvernul SUA dorește să se asigure că persoanele care solicită vize sunt cine pretind că sunt și că sunt transparente în ceea ce privește motivele pentru care vin în Statele Unite.

De ce consulatul SUA solicită rețelele de socializare?

Ofițerii consulari, conform unei întrebări frecvente ale Departamentului de Stat, „ar folosi aceste informații doar pentru a determina eligibilitatea solicitantului pentru o viză în conformitate cu legislația SUA în vigoare”. De fapt, aceste verificări ale antecedentelor în rețelele sociale sunt folosite pentru a vă verifica identitatea și pentru a vă asigura că veniți în S.U.A. pentru a studia.

USCIS știe totul despre tine?

Răspunsul simplu, desigur, este că este imposibil de știut dacă USCIS știe dacă un solicitant pentru o carte verde sau pentru naturalizare îi minte. Presupunerea sigură este că ei știu totul despre tine și că, dacă minți la interviu, vei fi prins. … Nu minți niciodată serviciul de imigrare.

  Care este numele de utilizator Facebook?

  Numele de utilizator și ID-urile de utilizator fac parte din profilul tău public, ceea ce îi poate ajuta pe prietenii tăi să te găsească pe Facebook. Un nume de utilizator este adresa web pentru profilul sau Pagina ta (de exemplu: Facebook.com/numele tău). … Numele tău de utilizator este adesea o variație a numelui tău, ca jane. doe33 sau janedoe3.

   Ambasada verifică rețelele sociale?

   Cetăţenii străini care solicită vize la consulatele din ţări străine trebuie să dezvăluie anumite informaţii legate de utilizarea reţelelor sociale. Din 2019, formularele atât pentru vizele de non-imigrant, cât și pentru vizele de imigrant conțin întrebări legate de utilizarea rețelelor sociale.

   Ce verifică ofițerii de vize?

   Ofițerul de viză vă va pune întrebări legate de planurile dvs. de studii, alegerea universității, capacitatea academică, situația financiară și planurile post-universitare. Epuizantul plan de studiu vă va sonda interesul pentru domeniul academic ales.

   Cum verifică antecedentele ofițerii de viză?

   Ofițerii de viză efectuează verificări de verificare pentru cererile îndoielnice. De asemenea, efectuează verificări de fundal din aplicațiile selectate aleatoriu. Declarații false Un ofițer care suspectează că un solicitant poate fi inadmisibil pentru declarații false ar trebui să documenteze cu atenție motivele îngrijorării în notele sale.

   Cine este organizația sau persoana ta de contact din Statele Unite?

   Punctul dvs. de contact din S.U.A. poate fi orice persoană din S.U.A. care vă cunoaște și vă poate verifica, dacă este necesar, identitatea. Dacă nu cunoașteți personal pe nimeni în S.U.A., puteți introduce numele magazinului, companiei sau organizației pe care intenționați să o vizitați în timpul călătoriei.

   WhatsApp este o platformă de socializare?

   Cu funcțiile sale sociale extinse, WhatsApp este considerată o platformă de social media. WhatsApp este folosit de peste un miliard de utilizatori în fiecare lună pentru a trimite mesaje text, fotografii/videoclipuri etc. Pe scurt, WhatsApp este o aplicație de mesagerie/rețele sociale care se încadrează în categoria rețelelor sociale.

   Imigrația vă verifică Whatsapp?

   Nu. Cea mai bună strategie este pur și simplu să presupunem că orice postați online va fi văzut și examinat de autoritățile de imigrare. Unii avocați de imigrare vă pot recomanda chiar să vă abțineți de la utilizarea rețelelor sociale în întregime în timp ce cererea dvs. de viză sau carte verde este în așteptare.

   Imigrația vă poate verifica mesajele text?

   Dacă vă aflați în portul de intrare din S.U.A. sau sub investigație, DHS poate să vă vadă apelurile telefonice și mesajele text. DHS vă vede, de asemenea, informațiile din rețelele sociale.

   Imigrația vă poate atinge telefonul?

   Telefonul dvs. poate fi înregistrat numai dacă puteți reprezenta o amenințare la adresa securității naționale și atunci orice informație obținută poate fi folosită împotriva dvs. Nu ar trebui să postezi astfel de întrebări pe un site public.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE