fbpx
11.8 C
New York City
luni, februarie 26, 2024

Ce blochează fantoma?

Ghostery este o extensie puternică de confidențialitate. Blocați reclamele, opriți instrumentele de urmărire și accelerați site-urile web. … Răsfoiți mai rapid Funcția Smart Blocking de la Ghostery accelerează încărcarea paginilor și optimizează performanța paginii prin blocarea și deblocarea automată a instrumentelor de urmărire pentru a îndeplini criteriile de calitate a paginii.

  De asemenea a fost întrebat, Extensiile încetinesc Chrome?
  Extensiile sunt unul dintre cele mai bune elemente despre Chrome, dar fiecare adaugă umflare browserului și, prin urmare, poate consuma mai multă memorie a computerului și o poate încetini.

  În plus, Sunt populare extensiile Chrome?
  Nu se poate nega popularitatea Chrome. În plus, ca și Firefox, acceptă extensii care îl fac și mai bun. Biblioteca sa de extra, găsită în Magazinul web Chrome, a rivalizat cu Firefox de ani de zile și oferă acces rapid la aproape orice aplicație bazată pe web imaginabilă.

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  Este impulsul sigur de utilizat?

  Toate comunicațiile de date în tranzit către și de la serverele noastre sunt securizate folosind HTTPS/TLS. Toate domeniile Momentum au HTTP Strict Transport Security (HSTS) activat și se află în lista de preîncărcare HSTS a browserelor majore care acceptă această caracteristică.

  Dualless este gratuit?

  Dualless (gratuit): Dualless este o extensie de productivitate care este o favorită perenă a studenților mei. Permite unui utilizator să-și împartă ecranul, astfel încât să poată lucra în două file simultan.

  Cum îmi fac Chromebookul să arate estetic?

  Pentru a schimba imaginea contului, mergeți la Setări și navigați în jos la secțiunea Personalizare. Faceți clic pe „Schimbați imaginea contului dispozitivului” și pe ecranul următor, veți avea o grilă de pictograme animate din care să alegeți. Selectați-l pe cel dorit și previzualizați-l blocând Chromebookul.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE