fbpx
8.2 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Ce caută oamenii pe site-ul unui restaurant?

Căutați un șablon de site care oferă o navigare ușoară și ușor de utilizat. Imaginile mari și o tipografie convingătoare sunt cheia. Un site web ar trebui să lase fotografia cu mâncarea și decorul restaurantului să strălucească, oferind în același timp toate informațiile relevante.

În mod similar, De ce au nevoie restaurantele de un site web?
Un site web vă oferă control asupra imaginii restaurantului dvs. Oferă unui restaurant platforma pentru a-și spune propria poveste, cu propriile cuvinte (spre deosebire de site-urile terțe). Clienții își vor face o idee bună despre cine ești, precum și despre atmosfera generală a restaurantului.

Pe lângă asta, Ce este site-ul unui restaurant?
Un site web de restaurant este adesea prima etapă a acelei experiențe. Pentru restaurator, este esențial ca site-ul web să încurajeze patronii să viziteze restaurantul. Obiectivul site-ului restaurantului ar trebui să fie dublu: arătați gama ispititoare de mâncare. Ușurează găsirea informațiilor necesare.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Ce procent de restaurante au un site web?

Ceea ce majoritatea utilizatorilor – mobil sau nu – își doresc cu adevărat de la un site de restaurante este probabil să se uite la un meniu. Conform acestui studiu, însă, mai puțin de 40% dintre restaurantele independente își afișează meniurile pe site-ul lor web.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE