fbpx
8.2 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Ce culoare se potrivește bine cu site-ul galben?

Cele mai bune două culori care se potrivesc cu galbenul sunt alb și negru, dar alte culori calde, cum ar fi roșul – gândiți-vă la logo-ul și brandingul McDonald’s – se pot potrivi strălucitor cu galbenul dacă o faceți bine.

În ceea ce privește acest, Este galbenul o culoare bună pentru un site web? Galbenul atrage atenția datorită nuanței sale neobișnuite și strălucitoare. Utilizați acest lucru în avantajul dvs. dacă doriți ca toți ochii să se uite la ceva de pe site-ul dvs. (cum ar fi un buton). Galbenul este o alegere excelentă, pentru că, spre deosebire de roșu, nu este agresiv. În designul site-ului de mai jos, galbenul este folosit pentru a vă atrage atenția și a o menține.

De asemenea a fost întrebat, Care este o combinație bună de culori cu galben? Una dintre cele mai bune calități ale galbenului este că se potrivește frumos cu tone de alte culori, inclusiv alb, portocaliu, verde, roz, albastru, maro. Pentru a construi schema perfectă de culoare galbenă, alegeți una sau două nuanțe de galben pentru a le folosi ca accente, plus un neutru închis și doze de alb pentru o paletă de culori echilibrată.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Care este o culoare bună de fundal pentru galben?

Gândiți-vă la violet sau lavandă, albastru deschis sau gri deschis. Aceste culori funcționează ca accente pentru pereții galbeni sau ca culoarea principală a pereților cu piese de accent galben deschis pe mobilier sau textile.

Griul și galbenul merg împreună?

Da, griul și galbenul funcționează bine împreună într-o cameră de zi, deoarece griul poate diminua vibrația galbenului, iar galbenul poate da un plus de tonuri reci. Cheia este să alegeți nuanțele potrivite pentru a le împereche pentru a obține aspectul pe care îl căutați.

Ce merge bine cu galbenul de muștar?

Se asortează frumos cu negru, gri, bleumarin și roz și este culoarea perfectă pentru a injecta un pic de farmec retro în interiorul tău modern. Dacă vă place un pic de dragoste pentru decor galben muștar în viața voastră, continuați să derulați pentru o inspirație serioasă de decor galben muștar!

Verdele și galbenul merg împreună?

Culorile galben și verde sunt unul lângă celălalt în curcubeu și pe roata de culori. … Împreună, galbenul și verdele sunt vibrante și strălucitoare. Adăugarea unui ton de pământ adaugă împământare și face ca celelalte culori să pară mai naturale.

  Care este cea mai lizibilă combinație de culori?

  Constatările lor generale au fost: 1) Alb și negru au fost evaluate în mod constant ca fiind cele mai lizibile; 2) Combinațiile de culori care au inclus negru au fost evaluate mai ușor de citit decât cele care nu au inclus; și 3) Textul mai întunecat pe fundaluri mai deschise a fost evaluat mai sus decât textul mai deschis pe fundal mai întunecat.

  Galbenul și violetul merg împreună?

  Pe roata culorilor, violetul și galbenul sunt opuse, ceea ce le face complementare. De aceea, această combinație arată întotdeauna bine în casa și grădina ta.

  Roșul merge cu galben?

  Roșul primar funcționează bine cu galben, alb, portocaliu, verde, albastru și negru.

  Ce 3 culori merg bine împreună?

  Dacă sunteți în căutarea unor combinații de 3 culori de bază, dar mereu populare, pentru a vă lansa paleta de culori, gândiți-vă la combinații precum: galben, roșu și albastru. Verde, portocaliu și violet. Teal, magenta și auriu.

  Câte culori ar trebui să aibă un site web?

  Cum să aliniați paleta de culori a site-ului dvs. la marca dvs.: Majoritatea mărcilor au 1 sau 2 culori principale găsite în logo-ul lor, în timp ce majoritatea site-urilor web vor avea nevoie de 4 până la 5.

  Ce reprezintă galbenul?

  Fericire galbenă/lașitate

  Nu este de mirare că galbenul simbolizează fericirea, căldura și soarele în majoritatea culturilor; acestea sunt caracteristicile soarelui galben și efectele acestuia.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE