fbpx
21.6 C
New York City
duminică, mai 19, 2024

Ce era internetul înainte de motoarele de căutare?

A fost nevoie de Archie-Like Indexing of the Web (ALIWEB — este complet mort acum) și E înainte să avem motoare de căutare pe care cei mai mulți dintre voi le-ați recunoaște ca instrumente utile.

Apoi, Cum navigau oamenii pe internet înaintea motoarele de căutare?
Publicitatea în paginile galbene a fost un instrument principal pe care mulți oameni îl foloseau atunci când căutau o afacere în vremea telefoanelor. Înainte de motoarele de căutare, aveam directoare. Cu zeci de ani, înainte ca internetul să devină comercial, unul dintre instrumentele principale de comunicare a fost un telefon cu linie rotativă.

Ținând cont de acest lucru, Care motor de căutare a fost primul pe Internet?
Primul motor de căutare popular de pe Web a fost Yahoo! Căutare. Primul produs de la Yahoo!, fondat de Jerry Yang și David Filo în ianuarie 1994, a fost un director web numit Yahoo! Director.

Întrebări frecvente:

Ce au făcut oamenii înainte de Internet?

Citește cărți, ascultă radioul, vorbește la telefon, caută lucruri într-o enciclopedie. Citește ziare, citește un ghid TV, vorbește cu prietenii. Cumpărați lucruri din magazine. Răspuns inițial: Ce făceai înainte de Internet?

Ce era înainte de YouTube?

Newgrounds, Albino Blacksheep și panourile de mesaje aleatorii au precedat YouTube ca fiind locurile preferate de internet pentru a descoperi și răspândi prostii virale. Chiar și casetele VHS și mass-media mainstream merită un anumit merit.

Ce făceau oamenii înainte de tehnologie?

A jucat cărți, jocuri de societate, a socializat, a dansat, a cântat, a participat la evenimente sociale (biserică), a mers la piese de teatru, a certat politică, a cântat instrumente, a citit, a vânat, a pescuit, a făcut sport, a mers călărie, drumeții, plimbare, s-a bătut, s-a luptat, a băut alcool (sau consumat alte droguri).

Ce făceau oamenii noaptea înainte de internet?

Unii au citit cărți, au văzut filme, au citit ziare și reviste. De fapt, au petrecut mai mult timp cu membrii familiei și au scris mai puțin. Au petrecut mai mult timp ascultând radioul, aparatele lor stereo, au jucat albume, discuri sau CD-uri. Mulți oameni au participat la concerte live.

Cum ar fi lumea fără internet?

Fără web, am dormi mai bine, am socializa mai mult și am fi mai activi. Conectivitatea pe care ne-o oferă este exploatată și de cei care ne doresc rău: criminalitatea cibernetică, terorismul cibernetic și hărțuirea cibernetică ar dispărea toate într-o lume fără web.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE