fbpx
10.1 C
New York City
luni, decembrie 4, 2023

Ce este ahrefs în seo?

Ahrefs.com este un set de instrumente SEO all-in-one, cu materiale de învățare gratuite și o comunitate și asistență pasionată. … – Instrumentul de audit al site-ului vă va analiza site-ul web pentru probleme comune SEO și vă va monitoriza sănătatea SEO în timp; – Alertele vă vor ține la curent cu privire la backlink-urile noi și pierdute, mențiunile web și clasamentele cuvintelor cheie.

  Pe lângă asta, La ce folosește Ahrefs?
  Exploratorul de cuvinte cheie de la Ahrefs vă permite să evaluați popularitatea oricărei interogări de căutare și vă ajută să descoperiți mii de cuvinte cheie relevante pe care ați dori să le vizați. De exemplu, cuvântul cheie „bitcoin” primește în medie 6,5 milioane de căutări pe Google pe lună numai în Statele Unite.

  Apoi, Este Ahrefs cel mai bun instrument SEO?
  Ahrefs pot avea o interfață generală de utilizare mai bună. Dar SEMrush vă oferă doar mult mai multe date (atât SEO, cât și PPC), ceea ce îl face un instrument de cuvinte cheie mai bine rotunjit.

  Întrebări frecvente:

  Care este diferența dintre Ahrefs și Semrush?

  În timp ce Semrush furnizează date numai pentru căutările pe Google, Ahrefs vă permite să efectuați cercetări de cuvinte cheie pentru 10 motoare de căutare, inclusiv mari companii precum YouTube și Amazon. Spre deosebire de Semrush, Ahrefs vă permite să obțineți date pentru un număr mare de motoare de căutare (Semrush oferă doar date de la Google).

  Unde are sediul Ahrefs?

  Suntem o startup multinațională slabă, cu sediul în Singapore, care apreciază crearea de produse semnificative și ușor de utilizat.

  Cum se calculează rangul Ahrefs?

  Calculăm scorul Ahrefs KD luând o medie redusă a numărului de domenii care leagă la primele 10 pagini actuale de clasare și apoi trasând rezultatul pe o scară logaritmică de la 0 la 100. Nu ia în considerare nicio altă variabilă. .

  Cum îmi verific traficul Ahref?

  Estimările Ahrefs se bazează pe datele de clasare din baza noastră de date de 6,1 MILIARDE de cuvinte cheie. Iată ce facem pentru a calcula estimările de trafic pe scurt: luați toate cuvintele cheie pentru care se clasează un site; Verificați volumul lunar de căutare, poziția în clasament și rata de clic pentru fiecare cuvânt cheie (în 170 de țări);

  Ce sunt cuvintele cheie organice în Ahrefs?

  Scris de Rebekah. Acesta este numărul total de cuvinte cheie pentru care site-ul dvs. țintă, subsecțiunea sau adresa URL se clasează în primele 100 de rezultate organice ale căutării pe Google, în toate țările din baza de date Ahrefs.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE