fbpx
13.2 C
New York City
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Ce este API de căutare de imagini?

API-ul Bing Image Search vă poate ajuta să creați experiențe generice de căutare de imagini în aplicația dvs. … Image Search API oferă o varietate de parametri, cum ar fi piața, SafeSearch, prospețimea, culoarea, licența și dimensiunea pentru a rafina anumite interogări de căutare de imagini.

  De asemenea a fost întrebat, Google Image Search are un API? De când API-ul Google Image a fost întrerupt, companiilor și dezvoltatorilor le este greu să obțină datele de imagine de care au nevoie pentru proiectele lor.

  De asemenea oamenii întreabă, Este Google API gratuit? Preț: Google Search API vă permite să faceți 100 de interogări de căutare gratuit în fiecare zi. Dacă doriți mai multe solicitări, veți plăti 5 USD pentru 1.000 de interogări, dar limitat la 10.000 de interogări pe zi.

  Întrebări frecvente:

  Ce este API-ul de căutare?

  Ce sunt API-urile de căutare? API-urile de căutare sunt componente software care permit dezvoltatorilor să introducă fără probleme capabilități de căutare pe site-uri web și aplicații. Ele oferă instrumente de backend pentru indexarea documentelor, interogarea diferitelor tipuri de date, gestionarea configurațiilor clusterului, vizualizarea analizelor de căutare și multe altele.

  Cum îmi găsesc cheia API Bing?

  Pentru a obține cheia Bing Web Search gratuită: vizitați https://www.microsoft.com/cognitive-services/en-us/apis și faceți clic pe „Începeți gratuit” derulați în jos și bifați „Căutare Bing gratuit”, apoi bifați „Sunt de acord cu Termenii serviciilor Microsoft Cognitive și Declarația de confidențialitate Microsoft” și dați clic pe „Abonare”.

  Imaginile Bing sunt sigure?

  Cu toate acestea, chiar și cel mai expert în securitate poate fi depășit uneori. Căutările de imagini pe Google, Bing sau alte motoare de căutare sunt cunoscute pentru că îi duc pe utilizatori către site-uri web infectate care poartă coduri rău intenționate și descărcări drive-by. … Acest lucru este extrem de riscant, deoarece unele site-uri web conțin posibil tot felul de malware.

   Pentru ce sunt folosite API-urile Google?

   API-urile Google Cloud sunt interfețe programatice pentru serviciile Google Cloud Platform. Acestea reprezintă o parte cheie a Google Cloud Platform, permițându-vă să adăugați cu ușurință puterea tuturor, de la calcul la rețea la stocare și la analiza datelor bazată pe învățare automată la aplicațiile dvs.

   Cum îmi găsesc API-ul?

   Faceți API-ul de căutare disponibil pentru aplicația dvs

   API-ul de căutare este implementat ca un modul de bibliotecă XQuery. Îl poți folosi direct din XQuery. De asemenea, puteți accesa majoritatea funcțiilor API-ului de căutare prin intermediul REST, Node. js și API-urile client Java; pentru detalii, consultați Ghidul dezvoltatorului de aplicații REST, Node.

   Related Articles

   URMĂREȘTE-NE

   4,173FaniÎmi place
   1,347CititoriConectați-vă
   2,421AbonațiAbonați-vă

   ARTICOLE POPULARE