fbpx
15.1 C
New York City
marți, septembrie 26, 2023

Ce este API-ul Bing?

Aduceți căutarea inteligentă în aplicațiile dvs. și valorificați capacitatea de a combina miliarde de pagini web, imagini, videoclipuri și știri cu un singur apel API.

Ținând cont de acest lucru, Cum folosesc Bing News API? Înainte de a scrie orice cod, navigați la API direct în browser și deschideți pagina API Bing News Search. Pentru a face solicitări, va trebui să vă conectați la contul Rakuten RapidAPI (sau să vă înscrieți pentru unul complet gratuit). După conectare, veți primi cheile API care verifică dacă această solicitare vine de la dvs.

În ceea ce privește acest lucru, Cum obțin o cheie de hartă Bing? Pentru a crea o cheie, urmați pașii de mai jos:

Conectați-vă la Centrul de dezvoltare Bing Maps cu contul Microsoft. Accesați „Contul meu” și faceți clic pe „Cheile mele”. Completați formularul și faceți clic pe „Creați” și obțineți detaliile cheii API. Construiește ceva uimitor!

Întrebări frecvente:

Ce este căutarea de entități Bing?

API-ul Bing Entity Search oferă informații contextuale bogate despre oameni, locuri, lucruri și afaceri locale în orice aplicație, blog sau site web pentru o experiență de utilizator mai captivantă.

Este API-ul Bing gratuit?

Fără cost inițial. Fără taxe de reziliere. Plătește doar pentru ceea ce folosești. API-urile Bing Search sunt disponibile ca parte a următoarelor planuri Bing Search, care oferă o valoare și o flexibilitate mai mare.

Bing Map API este gratuit?

Deoarece Bing Maps are versiuni gratuite și plătite, principalul indiciu de utilizare pe care să se concentreze sunt tranzacțiile facturabile. Consultați explicația detaliată a tranzacțiilor Bing Maps din documentația noastră.

Care sunt caracteristicile Bing Image Search?

Funcții Bing Image Search

Editați și afișați previzualizările în miniatură pentru imaginile returnate de Bing Image Search. Extindeți-vă capabilitățile de căutare prin includerea și afișarea termenilor de căutare sugerați de Bing în interogări. Personalizați o căutare pentru imagini la modă din întreaga lume.

Ce este cheia de abonament în Azure?

Când publicați API-uri prin Azure API Management, este ușor și obișnuit să securizați accesul la acele API-uri folosind chei de abonament. … Pentru a obține o cheie de abonament pentru accesarea API-urilor, este necesar un abonament. Pentru mai multe informații despre abonamente, consultați Abonamente în Azure API Management.

  Ce este API msn com?

  MSN va dezvălui o platformă de dezvoltare de noi interfețe de programare a aplicațiilor (API), servicii web și alte componente concepute pentru a ajuta dezvoltatorii să construiască mai mult. capabilități inovatoare de căutare, cartografiere și mesagerie instantanee.

  Cum pot vizualiza Bing Maps?

  Unde pot vedea Streetside? Streetside este disponibil pe site-ul web Bing Maps la http://www.bing.com/maps/ și în aplicația de hărți pe Windows 10. Faceți clic pe pictograma Streetside din orice vizualizare a hărții și puteți vedea unde Microsoft are imagini Streetside.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE