fbpx
25.7 C
New York City
vineri, iunie 21, 2024

Ce este baza de date legală India?

LexisNexis Academic

 • Lexis India and International este o bază de date a LexisNexis pentru facilitarea informațiilor juridice din India și internaționale. Halsbury’s Laws of India este, de asemenea, accesibil prin Lexis India. Acces la conținut juridic indian și conținut juridic internațional sub aceeași platformă.

Pe lângă asta, Indian Kanoon este de încredere?
Indian Kanoon este un serviciu de neegalat care oferă actualizări zilnice de la Curtea Supremă, 24 de Înalte Curți, Tribunale, Comisia de Drept și dezbateri parlamentare.

În ceea ce privește acest, Ce este Manupatra și SCC?
SCC Online este cea mai importantă bază de date juridică din India, cu acces la o acoperire completă a Curții Supreme, a tuturor Înalte Curți, Tribunale și Comisii, Materiale statutare și multe jurisdicții străine și materiale internaționale. … Manupatra include și hotărâri judecătorești/tribunale și sesizări.

  Întrebări frecvente:

  Ce este baza de date juridică online?

  Oferă legi și informații juridice dintr-o altă țară sau informații internaționale pentru cercetătorii în drept, studenții la drept și avocații pentru domeniul lor de practică.

  Westlaw are cazuri internaționale?

  Fila „Internațional” conține materiale juridice străine pentru țările selectate. … Selectate noi tratate, legi, cazuri etc., 1962-. Disponibil și în format tipărit și în Westlaw, 1980-, și Lexis Advance>fila Research>Lexis.com, 1962-current.

   Ce sunt bazele de date de cercetare juridică?

   Bazele de date conțin textul integral al propunerilor și inițiativelor, materiale însoțitoare conținute în propunerile de vot sau referitoare la depunerea și calificarea acestora, istoricul juridic și legislativ aferent și imaginile digitale ale documentelor pertinente.

   Cât costă Hein Online?

   Deși aceste materiale Hein vor apărea în rezultatele căutării Fastcase, accesul la articolele și documentele complete va necesita un abonament suplimentar. Abonamentele vor fi oferite la trei niveluri: 24 de ore: 29,95 USD. O lună: 59 USD.

   Cine este proprietarul Indian Kanoon?

   Sushant Sinha, 30 de ani, este fondatorul Indian Kanoon ((http://indiankanoon.org), un motor de căutare pentru legile indiene și hotărârile judecătorești relevante.

   Cine conduce Indian Kanoon?

   Sushant Sinha, doctorand în Informatică și Inginerie la Universitatea din Michigan, a lansat un site web Indian Kanoon (http://indiankanoon.org) care vă permite să găsiți rapid clauzele legale relevante și modul în care acestea sunt interpretate de instanțe.

   Cine conduce Indiankanoon?

   Sushant Sinha – Fondator – Indian Kanoon | LinkedIn.

   Este LexisNexis la fel cu Westlaw?

   LexisNexis acoperă un număr important de ziare care nu sunt în limba engleză (El Pais, La Stampa, Corriere della Sera, Le Monde), în timp ce Westlaw include doar surse de știri în limba engleză. Westlaw are o acoperire mai largă a revizuirilor de drept din Regatul Unit cu accent european și a cauzelor judecătorești ale curților și tribunalelor internaționale.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE