fbpx
14.6 C
New York City
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Ce este categoria de evenimente Google Analytics?

Ce este Categoria evenimentului în Urmărirea evenimentelor Google Analytics? „Categoria de eveniment” este numele atribuit grupului de evenimente similare pe care doriți să le urmăriți. Puteți utiliza orice valoare de tip „text” ca categorie de eveniment. Acesta este practic elementul cu care utilizatorul a interacționat pe pagina web, de exemplu, videoclipul.

Având în vedere acest lucru, Ce sunt evenimentele și evenimentele personalizate în Google Analytics?
Evenimentele personalizate sunt evenimente pe care le denumiți și le implementați. Creați evenimente personalizate numai dacă evenimentele din celelalte categorii nu funcționează pentru cazul dvs. de utilizare. Evenimentele personalizate nu apar în majoritatea rapoartelor standard. Trebuie să configurați rapoarte personalizate pentru o analiză semnificativă.

În mod similar, Care este valoarea evenimentului în Google Analytics?
Valoarea evenimentului este o valoare opțională în Google Analytics (GA) care poate fi utilizată pentru a evalua interacțiunile utilizatorilor cu obiectele individuale ale site-ului sau elementele de conținut. … Prin specificarea ulterioară a valorii evenimentului, este posibil să se determine valoarea monetară a acestei interacțiuni particulare cu utilizatorul.

  Întrebări frecvente:

  Ce sunt evenimentele în Google Tag Manager?

  Managerul de etichete Google utilizează configurații de declanșare pentru a declanșa etichete ca răspuns la evenimente. Acest articol explică cum să utilizați Managerul de etichete pentru a configura etichete de eveniment Universal Analytics care sunt declanșate ca răspuns la clicuri pe linkuri, clicuri pe alte tipuri de elemente, la intervale de timp și la trimiterea unui formular.

  Ce înseamnă evenimente unice în Google Analytics?

  Evenimente unice este o valoare care contorizează numărul de evenimente cu atribute de eveniment distincte (Categorie eveniment, Acțiune și Etichetă) care au loc într-o singură sesiune de utilizator. Aceste evenimente pot fi urmărite independent de o pagină web sau de o încărcare a ecranului, oferindu-vă o perspectivă mai bună asupra acțiunilor întreprinse în sau pe pagini/ecrane.

  De ce evenimentele mele nu se afișează pe Google Analytics?

  Dacă nu vedeți deloc date în rapoartele dvs. în timp real, cea mai probabilă cauză este fie codul de urmărire Google Analytics, fie configurarea greșită GA/GTM. Ar trebui să vă verificați etichetele în Managerul de etichete Google, filtrele Google Analytics și, de asemenea, să utilizați extensii de browser pentru depanare.

  Ce este fluxul de evenimente în Google Analytics?

  Fluxul de evenimente Google Analytics vizualizează ordinea în care evenimentele sunt declanșate de utilizatorii de pe site-ul dvs. Evenimentele din Google Analytics sunt orice acțiuni precum clic pe buton, redare video sau descărcare pdf. Rapoartele privind fluxul de evenimente afișează modul în care utilizatorii interacționează cu site-ul dvs. web.

  Cum decurg evenimentele?

  Un flux de evenimente este un grafic parțial ordonat care urmărește cazurile de evenimente și relațiile de cauzalitate dintre ele.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE