fbpx
9.7 C
New York City
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Ce este căutarea în rețelele sociale?

De la Wikipedia, enciclopedia liberă. Căutarea socială este un comportament de preluare și căutare pe un motor de căutare socială care caută în principal conținut generat de utilizatori, cum ar fi interogări de căutare legate de știri, videoclipuri și imagini pe rețelele sociale precum Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram și Flickr.

În mod similar, Ce este căutarea media? Căutarea în rețelele sociale este procesul de captare a oricărei activități de pe internet pe care un solicitant a pus-o la dispoziție publică și care este potențial incriminatoare.

În ceea ce privește acest, Ce este o căutare media într-o verificare a antecedentelor? O verificare a antecedentelor în rețelele sociale este atunci când un angajator examinează profilurile de rețele sociale ale unui candidat pentru a vedea dacă ar fi un angajat bun. De obicei, se face aproape de sfârșitul procesului de angajare și poate dezvălui informații pe care nu le puteți găsi în proiecțiile tradiționale.

Întrebări frecvente:

Există o căutare gratuită în rețelele sociale?

Chiar dacă nu le cunoașteți exact numele de utilizator și aveți doar informații limitate, cum ar fi un nume, un număr de telefon sau o adresă de e-mail, este totuși posibil să urmăriți cu ușurință profilurile cuiva din rețelele sociale. Puteți petrece ceva timp rulând o căutare complet gratuită în rețelele sociale cu Google.

Ce apare la verificarea antecedentelor în rețelele sociale?

O verificare a antecedentelor în rețelele sociale este similară cu alte tipuri de verificări ale antecedentelor, cum ar fi verificările penale. Se uită la comportamentul trecut al unei persoane, deoarece trecutul unei persoane poate indica comportamentul viitor al unei persoane.

Ce se întâmplă într-o verificare a antecedentelor în rețelele sociale?

Verificarea identifică prezența online a unui candidat pentru a căuta comportamente negative, cum ar fi hărțuirea, rasismul, nuditatea și limbajul excesiv de rău. De asemenea, identifică potențiale probleme de confidențialitate, cum ar fi scurgerile de informații și conținutul care ar putea deteriora reputația organizației dvs.

Ce includ verificările antecedentelor rețelelor sociale?

În ultimii ani, mai mulți angajatori au început să efectueze „verificări ale antecedentelor rețelelor sociale”. Acolo unde majoritatea proceselor de verificare a antecedentelor se concentrează pe antecedentele penale, acreditările educaționale sau istoricul muncii anterioare, verificările antecedentelor în rețelele sociale se concentrează pe ceea ce face un candidat online.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE