fbpx
14 C
New York City
miercuri, septembrie 28, 2022

Ce este căutarea locală în marketing?

Marketingul local de căutare, numit adesea Local SEO (optimizare locală pentru motoarele de căutare), este un tip de serviciu de marketing digital în care companiile se angajează pentru a ajunge pe piețele locale, apărând în rezultatele locale atunci când clienții lor țintă intră online și caută lucruri.

În plus, Care este sensul căutării locale? Căutarea locală este utilizarea motoarelor de căutare specializate pe Internet care permit utilizatorilor să trimită căutări limitate din punct de vedere geografic pe o bază de date structurată de listări de afaceri locale. … O căutare care include un modificator de locație, cum ar fi „Bellevue, WA” sau „arondismentul 14”, este o căutare locală explicită.

  În mod similar, Care sunt procesele de căutare locală? Un algoritm de căutare locală începe de la o soluție candidată și apoi trece iterativ la o soluție vecină. Acest lucru este posibil numai dacă în spațiul de căutare este definită o relație de vecinătate. De exemplu, vecinătatea unei acoperiri de vârf este o altă acoperire de vârf care diferă doar printr-un nod.

  Întrebări frecvente:

  Care este diferența dintre căutarea locală și căutarea globală?

  Optimizarea locală implică găsirea soluției optime pentru o anumită regiune a spațiului de căutare sau a optimei globale pentru probleme fără optime locale. Optimizarea globală presupune găsirea soluției optime pentru problemele care conțin optime locale.

  Unde apar campaniile locale?

  Campaniile locale rulează pe principalele proprietăți ale Google și vă afișează anunțurile în Căutare, Display, Maps, Profil de companie și YouTube. Ele oferă, de asemenea, acces la un inventar publicitar nou, cum ar fi indicatoarele promovate pe Hărți și rezultatele locale în Căutare.

  De ce este importantă optimizarea căutării locale?

  SEO local vă permite să puneți online informații importante despre site-ul dvs., cum ar fi adresa și numărul de telefon al companiei dvs. … Acest lucru ajută la creșterea expunerii afacerii dvs. pe web, ceea ce poate face afacerea dvs. mai cunoscută locuitorilor din zonă.

   Ce înseamnă client local?

   client local înseamnă un Client care are un birou sau o unitate sau își desfășoară activitatea în principal în Zona restricționată.

   De ce este important marketingul local?

   Marketingul local vă ajută să ajungeți la noi audiențe, să vă îmbunătățească clasamentele în căutare și traficul online și vă ajută să vă stabiliți afacerea în comunitatea locală. Investește în aceste strategii de marketing local pentru a aduce noi clienți astăzi la ușile tale.

   Related Articles

   URMĂREȘTE-NE

   4,173FaniÎmi place
   1,347CititoriConectați-vă
   2,421AbonațiAbonați-vă

   ARTICOLE POPULARE