fbpx
14 C
New York City
miercuri, septembrie 28, 2022

Ce este căutarea rapidă pe site?

Puteți căuta un anumit site web utilizând câmpul de adresă al Safari și Căutarea rapidă pe site. Asigurați-vă că această funcție este activată și apoi puteți verifica lista de site-uri deja adăugate. Puteți adăuga majoritatea celorlalte site-uri efectuând o căutare nativă pe site-ul respectiv.

În ceea ce privește acest lucru, Ce este activarea căutării rapide pe site-uri web în Safari? În macOS Safari, puteți activa Căutarea rapidă pe site, dacă doriți. Multe site-uri web oferă propriul motor integrat care vă permite să căutați conținut în cadrul site-ului însuși. Această caracteristică vă permite să căutați în conținutul unui singur site web, folosind propria căutare încorporată a site-ului respectiv.

Apoi, Ce este căutarea rapidă pe site-uri pe iPhone? Safari pentru iOS are o caracteristică excelentă: Căutare rapidă pe site. Acest lucru vă permite să căutați în conținutul unui singur site web, folosind propria căutare încorporată a site-ului respectiv. … Odată ce Safari învață cum să caute site-ul respectiv, îl poți căuta chiar din bara de căutare a lui Safari.

  Întrebări frecvente:

  Cum adaug un site web la căutarea rapidă în Safari?

  Pur și simplu introduceți numele site-ului pe care doriți să îl căutați, urmat de un spațiu și apoi termenul de căutare. Opțiunea de sus ar trebui să menționeze Căutați [numele site-ului] pentru „[termenul dvs. de căutare]”. Atingeți-l și Safari va încărca site-ul web, cu rezultate de căutare bazate pe termenul dvs.

  Cum căutați un cuvânt pe o pagină Mac Chrome?

  Sfat: puteți folosi și comenzile rapide de la tastatură Ctrl + f (Windows, Linux și Chrome OS) sau ⌘ + f (Mac) pentru a găsi rapid un cuvânt sau o expresie.

  Cum scap de Google pe Safari?

  Deschideți o pagină nouă sau existentă în Safari > atingeți pictograma Marcaje din partea de jos a ecranului > atingeți fila Marcaje (din stânga) > atingeți Favorite > glisați spre stânga pe Google pentru a o elimina. Același lucru se poate face în fila Istoric, dacă se dorește.

  De ce am nevoie de Safari pe iPhone-ul meu?

  Un avantaj al folosirii Safari pe un dispozitiv iOS este faptul că Safari vă stochează marcajele și istoricul de navigare în iCloud (ceea ce este util atunci când sincronizați Safari pe Mac sau alt dispozitiv iOS cu același cont iCloud).

  Cum cauti un mesaj text pe iPhone?

  Atingeți aplicația Mesaje de pe ecranul de pornire. Odată ce vă aflați în aplicația principală de mesaje (nu într-o conversație), pur și simplu glisând degetul în jos va expune o casetă de căutare în partea de sus a ecranului. Introduceți cuvintele cheie pe care le căutați în casetă și apoi vor fi afișate mesajele care conțin acel cuvânt sau expresie.

  Ce este Ctrl F pe Mac?

  Pe majoritatea paginilor web, procesoarelor de text și a altor programe, puteți utiliza comanda rapidă de la tastatură Command + F pe un Mac sau Control + F pe Windows pentru a găsi ceea ce aveți nevoie. Pe un computer Mac, comanda rapidă de la tastatură este Command + F.

  Cum găsești o comandă rapidă pe un Mac?

  Comandă-F: Găsiți elemente într-un document sau deschideți o fereastră Găsiți. Command-G: Find Again: Găsiți următoarea apariție a elementului găsit anterior. Pentru a găsi apariția anterioară, apăsați Shift-Command-G.

  Cum faci comanda F pe un Mac?

  Apăsați lung ⌘ + F (Comandă + F). Se va deschide o casetă mică de căutare în colțul din dreapta sus al ecranului: Introduceți cuvântul sau expresia pe care doriți să o găsiți în document sau în pagină. Dacă nu există potriviri, veți fi anunțat că funcția a găsit 0 din 0 rezultate.

  Related Articles

  URMĂREȘTE-NE

  4,173FaniÎmi place
  1,347CititoriConectați-vă
  2,421AbonațiAbonați-vă

  ARTICOLE POPULARE