fbpx
10.2 C
New York City
luni, decembrie 4, 2023

Ce este non-responsive?

1: nu răspunde: nu răspunde o forță de poliție care nu răspunde. 2: nerespectarea sau îndeplinirea în mod adecvat a cerințelor cuprinse într-o cerere de oferte competitive pe un contract a considerat oferta ca fiind nereceptivă și a respins-o.

În plus, Ce înseamnă din punct de vedere medical non-responsiv? Din punct de vedere medical, atunci când o persoană este numită că nu răspunde, înseamnă că este cel puțin inconștientă și, posibil, moartă sau pe moarte. Definițiile unresponsive. adjectiv. nu răspunde la vreo influență sau stimul.

De asemenea întrebarea este, Care este diferența dintre care nu răspunde și cel care nu răspunde? Ca adjective diferența dintre nonresponsive și unresponsive. este că non-responsive nu răspunde în timp ce neresponsive nu răspunde; nereactiv.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Ce înseamnă Responsive?

Definiţia responsive

1 : a da răspuns : a constitui un răspuns : a răspunde la o privire receptivă agresiune receptivă. 2: rapid să răspundă sau să reacționeze în mod corespunzător sau cu simpatie: sensibil. 3: folosind răspunsuri o liturghie receptivă.

Ce sunt datele care nu răspund?

Site-urile web care nu răspund adesea nu reușesc să traducă conținutul eficient de pe un dispozitiv pe altul, iar acest lucru poate forța vizitatorii de pe mobil să renunțe la site-ul dvs. foarte rapid.

Cât timp poate un pacient să nu răspundă?

Cât timp poate dura starea de veghe care nu răspunde? În funcție de circumstanțele medicale care au dus la starea de veghe care nu răspunde, aceasta poate fi tranzitorie, poate persista până la un an sau poate fi permanentă.

Nu răspunde este același lucru cu o comă?

Coma este o stare de inconștiență în care o persoană nu răspunde și nu poate fi trezită. Poate rezulta din leziuni ale creierului, cum ar fi o leziune gravă a capului sau un accident vascular cerebral.

Pe ce se concentrează non-responsive?

Instruire care nu servește nevoilor de învățare ale copiilor, ci se concentrează pe finalizarea programului fără. monitorizarea a ceea ce învață copiii este cunoscută ca. Instruire care nu răspunde.

Care este alt cuvânt pentru a nu răspunde?

Nerespectiv înseamnă a nu reacționa sau a răspunde la comunicare sau la ceva care de obicei necesită o reacție sau un răspuns. Dacă cineva cu care lucrați nu vă returnează e-mailurile, le puteți descrie ca neresponsive.

Ce este exemplul de receptivitate?

Capacitatea de reacție înseamnă „a putea reacționa rapid”, ca o mașină sport a cărei receptivitate face să fie distractiv de condus, sau un „răspuns cu emoție”, precum receptivitatea unui public la concertul cântărețului lor favorit din toate timpurile.

Poate persoana receptivă?

Oamenii care răspund sunt atenți și conștienți – au răspunsuri. Cei mai puțin receptivi oameni din lume sunt cei aflați în comă profundă. Responsive are mai multe semnificații, dar sunt foarte asemănătoare. … O persoană care are entuziasm este mai receptivă decât cineva care este tăcut și pare plictisit.

  Care este un alt cuvânt pentru receptivitate?

  În această pagină puteți descoperi 52 de sinonime, antonime, expresii idiomatice și cuvinte înrudite pentru receptiv, cum ar fi: receptiv, reacționant, răspunzător, respondent, abordare, impresionabil, adaptabil, activ, conștient, simțitor și plin de compasiune.

  Ce sunt documentele receptive și neresponsive?

  Nerespectiv înseamnă nefurnizarea informațiilor complete într-un anumit format și modalitatea cerute conform documentelor de licitație sau nedepunerea ofertei de licitație în formularele/Proforma date sau nerespectarea procedurii menționate în această licitație sau oricare dintre detaliile sau documentele solicitate este lipsește sau nu este clar sau nu a fost trimis…

  Poți să nu răspunzi și să respiri în continuare?

  O victimă inconștientă încă respiră și are puls, dar este posibil să nu răspundă la strigăte blânde și la stimulare. Arată ca și cum ar fi într-un somn adânc, dar nu pot fi treziți. Este posibil să nu răspundă la stimuli verbali sau dureroși.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE