fbpx
10.1 C
New York City
luni, decembrie 4, 2023

Ce este o căutare tineye?

TinEye este motorul original de căutare a imaginilor inversate, care utilizează recunoașterea imaginilor cu un indice în creștere de miliarde de imagini. Puteți utiliza TinEye pentru a afla de unde provine o imagine, cum este utilizată, dacă există versiuni modificate ale imaginii sau pentru a găsi o versiune cu rezoluție mai mare. … Comparând imaginea dvs. cu rezultatele TinEye.

  Având în vedere acest lucru, TinEye păstrează imaginile?
  Nu salvăm niciodată imaginile pe care le încărcați în TinEye. Nimeni altcineva nu poate vedea imaginile pe care le încărcați și pe care le căutați. Când încărcați o imagine în TinEye, o analizăm pe serverele noastre. Această analiză creează automat o amprentă a imaginii încărcate folosind algoritmii noștri de recunoaștere a imaginii.

  În ceea ce privește acest lucru, Ce face căutarea de imagini?
  Căutarea inversă de imagini Google, numită oficial Căutare Google după imagine, este un serviciu furnizat de Google care permite unui utilizator să caute imagini folosind o imagine ca punct de plecare, mai degrabă decât o interogare de căutare scrisă sau vorbită.

  Întrebări frecvente:

  Pentru ce se utilizează TinEye?

  Folosim tehnologia noastră de recunoaștere a imaginilor de vârf în industrie pentru a găsi potriviri dintr-un index în continuă creștere de miliarde de imagini. Puteți folosi TinEye pentru a afla de unde provine o imagine, cum este utilizată, dacă există versiuni modificate ale imaginii sau pentru a găsi o versiune cu rezoluție mai mare.

  Este TinEye de utilizat gratuit?

  TinEye este gratuit pentru uz necomercial. API-ul TinEye vă permite să cumpărați pachete de căutări pe care apoi să le utilizați prin browser sau prin integrarea programului de căutare TinEye în propria aplicație. …

   Cum pot afla dacă o poză este de pe Internet?

   Indiferent dacă faci cercetări sau doar ești curios, căutarea inversă a imaginilor oferă o urmă digitală pe hârtie a locului în care a apărut o imagine pe internet. Tot ce trebuie să faceți este să trageți și să plasați o imagine în bara de căutare images.google.com, să lipiți o adresă URL în bara de căutare sau să faceți clic dreapta pe o imagine când utilizați browserul Chrome.

   TinEye caută Instagram?

   Tineye | Căutare de imagini Instagram

   Cu Tineye, puteți căuta doar imagini de turație. Procesul este similar cu cel de mai sus, încărcați o imagine, iar site-ul va afișa toate imaginile aferente, iar aceste site-uri vor găzdui imaginile. Doar locația originală a imaginii poate fi găsită dacă aveți norocul.

   Ce se întâmplă când inversați căutarea de imagini?

   După cum sugerează și numele, căutarea inversă a imaginilor vă permite să căutați pe internet folosind imagini (fie că sunt de pe web sau ale dvs.), spre deosebire de cuvinte. Prin partajarea unei anumite imagini cu motorul dvs. de căutare, acesta va continua să găsească altele asemenea. … Poate fi folosit și pentru a găsi versiuni modificate și modificate ale unei imagini.

    Google Images este sigur?

    În general, vizualizarea unei imagini este sigură. Vizualizarea versiunii Google cache a unei imagini este cea mai sigură. Vizualizarea imaginii originale pe site-ul original este de obicei foarte sigură. Vizitarea paginii unui site necunoscut este întotdeauna un risc mic, dar Google se pricepe destul de bine la includerea pe lista neagră a site-urilor care transmit malware.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE