fbpx
9.3 C
New York City
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ce este prezentarea de sine?

CE ESTE O AUTOINTRODUCERE? O prezentare personală pentru interviu, prezentare sau o întâlnire de lucru este intrarea ta într-o conversație. Este singurul lucru care va determina modul în care evoluează conversația. Pentru cineva care nu te-a mai întâlnit până acum, îl poți ajuta să te înțeleagă puțin mai bine.

De asemenea întrebarea este, Care sunt cei 4 P ai marketingului în domeniul imobiliar?
Aceste patru abordări sunt cunoscute în mod obișnuit ca cei 4 P ai managementului proprietății: oameni, preț, promovare și produs.

De asemenea întrebarea este, Pot să mă reprezint ca agent de cumpărători?
Tehnic nu. O persoană care deține o licență de vânzări imobiliare poate reprezenta doar brokerul. Un client, fie că este cumpărător sau vânzător, are un contract cu brokerul. Agentul acționează apoi în numele brokerilor asistând clientul (în acest caz ei înșiși) să cumpere sau să vândă o proprietate.

Întrebări frecvente:

Ce înseamnă să te reprezinte în imobiliare?

Dacă vă reprezentați, valoarea comisionului nu se modifică. În schimb, brokerul de listare primește comisionul integral. … Contractul de listare prevede de obicei că, dacă un cumpărător nu este reprezentat de un broker imobiliar, brokerul de listare poate deveni un broker de tranzacții pentru a finaliza tranzacția.

    Poți cumpăra o casă fără agent imobiliar?

    Dacă cumpărați o casă fără agent, va trebui să negociați și să decideți cât să oferiți singur. Acest lucru vă poate face să plătiți în exces pentru casa dvs., fără să știți, sau să pierdeți una pe care o doriți. Când lucrați cu agentul unui cumpărător, acesta va negocia în numele dvs. cu vânzătorul și agentul vânzătorului.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE