fbpx
14.7 C
New York City
marți, septembrie 26, 2023

Ce este proiectul de ultimul an pentru informatică?

Unele dintre celelalte proiecte de anul final în proiecte de informatică sunt Sistemul de management al evenimentelor, Magazinul mobil avansat, Comunicarea wireless securizată bazată pe Wi-Fi folosind RSA, Monitorizarea sarcinilor Android, Bilete automate pentru încălcarea traficului bazată pe RFID și Platforma de gestionare a evenimentelor sportive pentru colegii.

De asemenea a fost întrebat, Care sunt proiectele majore? „Un proiect, program sau portofoliu personalizat caracterizat prin complexitatea, nivelul investițiilor și implicarea părților interesate. … Un astfel de proiect este probabil să aibă propriul birou de control al proiectelor înființat și să aibă o echipă de proiect dedicată sub controlul direct al unei persoane nominalizate.

    În mod similar, Cum selectez un mini proiect? Rotiți mini-proiectul în jurul unei cauze sociale: Orice mini-proiect care se realizează fără nicio aplicație sau soluție în timp real, nu va beneficia pe nimeni decât pentru a obține note. De asemenea, mini-proiectele tale merg mult mai mult decât doar note, așa că selectează un mini proiect care se învârte în jurul unei cauze sociale sau a unei probleme de mediu.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE