fbpx
21.8 C
New York City
vineri, iulie 19, 2024

Ce este site-ul și explicați?

Un site web (scris și ca site web) este o colecție de pagini web și conținut asociat, care este identificat printr-un nume de domeniu comun și publicat pe cel puțin un server web. … Utilizatorii pot accesa site-uri web pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv desktop-uri, laptop-uri, tablete și smartphone-uri.

    De asemenea a fost întrebat, Ce este site-ul de la Geeksforgeeks? Site-ul web este o colecție de pagini web, diferite conținuturi multimedia, cum ar fi text, imagini și videoclipuri, care pot fi accesate prin adresa URL pe care o puteți vedea în bara de adrese a browserului. De exemplu: https://www.geeksforgeeks.org.

    Pe lângă asta, Cum scrieți funcționalitatea unui site web? Pentru a evita orice confuzie în avans, scrieți fiecare caracteristică și definiți-vă așteptările. Fiți cât mai detaliați posibil cu privire la modul în care ar trebui să funcționeze, modul în care utilizatorii vor interacționa cu acesta și orice alte informații relevante. Furnizați exemple acolo unde este posibil pentru clarificări suplimentare.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE