fbpx
17.3 C
New York City
duminică, septembrie 17, 2023

Ce este strategia locală de SEO?

Iată diferența. În timp ce SEO tradițional se concentrează pe îmbunătățirea vizibilității site-ului dvs. la scară națională sau globală, SEO local vă permite să capturați teritoriul de căutare local pentru a intra în legătură cu cei care caută din zona dvs. SEO și SEO local folosesc multe dintre aceleași strategii.

Având în vedere acest lucru, Cine beneficiază de SEO local? Unul dintre beneficiile SEO local este că atrage potențiali clienți către site-ul dvs. și îmbunătățește rata de conversie. Potrivit Joel House Search Media, 28% din căutările locale au ca rezultat vânzări. Deci, nu se poate nega faptul că SEO local are ca rezultat o rată de conversie mai bună – fluxul de trafic crescut are ca rezultat creșterea vânzărilor.

În ceea ce privește acest lucru, Cum depind întreprinderile mici de SEO local? De ce proprietarii de afaceri mici au nevoie de SEO local

  • SEO local vă ajută să vizați localnicii. Când afacerea dvs. apare pe Google Maps sau într-o căutare locală, clienții dvs. potențiali sunt mai probabil să considere afacerea dvs. ca fiind autentică. SEO local este esențial pentru căutările mobile și vă ajută să construiți parteneri locali și

Întrebări frecvente:

Câte rezultate sunt pe prima pagină Google?

Prima pagină în comparație cu paginile ulterioare

Acest lucru devine evident când luați în considerare cât de puține căutări ajung în paginile de rezultate ulterioare. Potrivit lui Moz, prima pagină a Google captează 71% din clicurile din traficul de căutare și s-a raportat că este de până la 92% în ultimii ani.

Care este cea mai eficientă strategie pentru SEO local?

Concentrați-vă pe directoarele care au o autoritate de domeniu mai mare decât pe directoare de listă mai mici. Mai important, asigurați-vă că NAP-ul afacerii dvs. este consecvent pe toate platformele și site-urile web. Urmăriți orice greșeli de ortografie, discrepanțe de adrese și numere de telefon, înregistrări duplicate și rezolvați-le pentru a vă îmbunătăți SEO local.

Ce este SEO local pentru afaceri mici?

După cum sugerează termenul, SEO local este optimizarea unui site web pentru rezultatele căutării locale. Include, de asemenea, clasamentul de top pe Google Maps. Mai simplu, SEO local se referă la oferirea de rezultate bazate pe locația curentă a căutării.

Cine beneficiază de SEO local și de ce?

Cu SEO local, afacerea dvs. câștigă mai multă vizibilitate, deoarece este găsită de persoanele potrivite care sunt interesate de produsul dvs. și la momentul potrivit. Când afacerea dvs. este mai vizibilă, aceasta înseamnă mai multe profituri, vânzări și chiar relevanță.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE