fbpx
10.8 C
New York City
miercuri, noiembrie 30, 2022

Ce este un conținut cluster?

Conținutul cluster este conținutul de susținere pe care le dezvoltați în jurul paginilor tale. Vă puteți gândi la ele ca pe niște silozuri de conținut care se bazează pe toate sub-subiectele posibile pentru fiecare subiect al paginii pilon.

În plus, Ce sunt clusterele de conținut în educație?
Un manual pentru școli. Grupurile de subiecte – cunoscute și sub denumirea de „grupuri de conținut” – sunt o modalitate de a vă organiza conținutul pentru a vă asigura că acoperiți toate aspectele unui anumit subiect. Aceste grupuri implică trei elemente simple: pagini pilon, conținut cluster și hyperlinkuri.

În mod similar, Ce este clusterul în marketingul digital?
Clusterele de conținut devin rapid o modalitate excelentă de a-și stabili site-ul ca autoritate pe o serie de subiecte. O parte esențială a strategiei noastre de marketing de conținut la Power Digital, clusterele de conținut contextuale sunt un tip de strategie de modelare a subiectelor în care creați un „cluster” de conținut în jurul unui subiect.

Întrebări frecvente:

Cum se potrivesc postările de blog în grupurile de subiecte?

În cadrul modelului de grup de subiecte, în loc să creăm postări de blog concepute pentru a se clasifica pentru anumite cuvinte cheie cu coadă lungă, ne-am organizat postările de blog în anumite zone tematice — ancorate împreună de o pagină web care a oferit o imagine de ansamblu amplă a subiectului, care apoi a creat hiperlinkuri. la postări de blog mai precise, mai profunde, care…

Câte pagini stâlp ar trebui să ai?

Câte pagini stâlp ar trebui să ai? Pentru fiecare pilon principal, ar trebui să existe o serie de cel puțin cinci până la șase piloni de susținere și nu mai puțin de trei bloguri pentru fiecare pilon de susținere. Aceasta înseamnă că fiecare pilon este susținut de cel puțin 20 de bucăți de conținut mai scurt.

Ce este o pagină cluster?

Un grup de subiecte este un grup de pagini web interconectate. Acestea sunt construite în jurul unei singure piese de conținut pilon care vizează un subiect larg, legate de mai multe pagini conexe, dar mai limitate.

Ce este conținutul emblematic?

Conținutul emblematic este o strategie de conținut specifică pentru a vă duce mesajele dintr-o colecție de conținut deconectat într-o conversație coerentă și integrată. Mai simplu, Conținutul emblematic este o publicație unică, robustă și mai substanțială.

Ce este articolul pilon?

Un articol pilon este, de obicei, un articol în stil tutorial, menit să învețe publicul tău ceva. În general, acestea au mai mult de 500 de cuvinte și au o mulțime de sfaturi sau sfaturi foarte practice. … Acest stil de articol are atracție pe termen lung, rămâne actual (nu depinde de știri sau de timp) și oferă valoare și perspectivă reală.

  Ce este un subiect de conținut?

  Ca clasă de conținut, acestea pot conține alte blocuri, fraze sau text, deși regulile variază pentru fiecare structură. … Expresii și cuvinte cheie. Autorii pot amesteca marcajul cu textul atunci când trebuie să identifice o parte dintr-un paragraf sau chiar o parte dintr-o propoziție ca având o semnificație specială.

   Ce este pillar content hubspot?

   În termeni mai simpli, o pagină pilon este o prezentare generală a unui subiect specific. Vă puteți gândi la el ca un rezumat sau o foaie de parcurs. Am construit pagini pilon pentru fiecare dintre domeniile noastre principale de interes. Conectarea la conținutul pilonului este o gamă de conținut care acoperă subiecte individuale, mai specifice, cunoscute altfel sub denumirea de conținut cluster.

   Ce este o postare cluster?

   Mai multe postări de blog (sau grupuri) de sprijin sunt planificate, scrise și publicate din această postare pilon. Aceste postări de grup explică subiectele bazate pe subiectul pilonului și generează link-uri interne către pagina pilonului.

   Related Articles

   URMĂREȘTE-NE

   4,173FaniÎmi place
   1,347CititoriConectați-vă
   2,421AbonațiAbonați-vă

   ARTICOLE POPULARE