fbpx
25.7 C
New York City
vineri, iunie 21, 2024

Ce este un design de căutare?

Designerii căutării ar trebui să se gândească preventiv la ceea ce utilizatorul caută de fapt să vadă și să facă și să exploreze medii anticipative precum notificările și feedurile personalizate, în loc să se concentreze doar pe sugestiile de căutare și rezultatele căutării.

De asemenea întrebarea este, Ce face o casetă de căutare bună?
Cea mai importantă regulă în designul casetei de căutare este să o faci ușor de observat. Dacă căutarea este o funcție importantă pentru aplicația/site-ul dvs., ar trebui să fie afișată vizibil, deoarece poate fi cea mai rapidă cale de descoperire. Căutarea ascunsă în spatele unei pictograme are consecințe negative: face ca funcția de căutare să fie mai puțin vizibilă.

Pe lângă asta, Cum creez o bară de căutare UX?
Există trei aspecte cheie ale procesului de design al barei de căutare: aspect, locație și funcție. Toate aceste aspecte lucrează împreună pentru a forma o experiență de utilizator mai clară și mai eficientă.

Întrebări frecvente:

Cum arată bara de căutare?

O bară de căutare este de obicei alcătuită din două elemente de UI: un câmp de introducere și un buton. Cu toate acestea, designul unei bare de căutare are un efect semnificativ asupra rapidității cu care utilizatorii pot găsi informațiile pe care le caută pe site-ul dvs.

Cum creez un filtru UX?

În ceea ce privește poziționarea componentei dvs. de filtre, unde ar trebui plasată pe pagină, aveți practic trei opțiuni. Poate fi fie ca o bară laterală verticală din stânga, direct în linie cu conținutul la îndemână, fie ca o bară de filtru orizontală. Decizia depinde de context și de nevoile dvs. de scalabilitate.

Ce este o interfață de căutare?

O interfață de căutare este interfața grafică utilizată de angajați pentru a căuta o sursă de date. O interfață de căutare poate fi dezvoltată pentru a fi utilizată pe orice dispozitiv, de la un telefon mobil la un computer desktop.

Ce este o căutare predictivă?

Căutarea predictivă este o abordare de căutare online care urmărește să anticipeze nevoile de căutare ale unui utilizator, făcând sugestii legate de interogările acestuia pe măsură ce scrie într-o bară de căutare. Scopul final este de a economisi timp pentru utilizator, permițându-i să facă clic pe sugestii în loc să-l forțeze să completeze interogările.

Site-ul dvs. are nevoie de o bară de căutare?

În timp ce navigarea intuitivă este vitală pentru succesul site-ului dvs., inclusiv o bară de căutare, de asemenea, va ajuta la rezolvarea oricăror probleme potențiale de navigare. Potrivit cercetărilor, dacă un site web oferă o funcție de căutare, 59% dintre vizitatori vor profita de ea.

Cum cauti un cuvant intr-o pagina?

Caseta de căutare apare în partea dreaptă sus a tastaturii de pe ecran. Tabletă Android: selectați meniul din dreapta sus, apoi selectați „Găsiți pe pagină” în meniu.

Cât de înaltă ar trebui să fie o bară de căutare?

Conform acestui articol UX Planet despre designul barei de căutare: o regulă generală este să ai un text de 27 de caractere (ar găzdui 90% din interogări). Această „regulă de bază poate sau nu să funcționeze pentru tine, dar acel număr este o valoare bună pentru o dimensiune minimă.

Cum ar trebui să funcționeze o bară de căutare?

Bara de căutare în HTML este un câmp de text pentru căutarea conținutului dacă cunoaștem cuvântul cheie între propoziția reală. În general, caseta de căutare este adăugată întotdeauna în bara de navigare. De asemenea, putem adăuga butoane, liste derulante și ancore în bara de navigare, conform cerințelor clientului, împreună cu caseta de căutare.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE