fbpx
3.1 C
New York City
luni, decembrie 5, 2022

Ce este un h-index bun pe google scholar?

Ce este un indice h bun? Hirsch consideră că, după 20 de ani de cercetare, un indice h de 20 este bun, 40 este remarcabil și 60 este cu adevărat excepțional.

De asemenea oamenii întreabă, Ce este considerat un indice h bun? Să vorbim de numere: ce indice h este bun? Potrivit lui Hirsch, o persoană cu 20 de ani de experiență în cercetare cu un indice h de 20 este bun, 40 este grozav și 60 este remarcabil.

Având în vedere acest lucru, Este bun indicele h de 15? Scorurile indicelui H între 3 și 5 par comune pentru profesorii asistenți noi, scorurile între 8 și 12 destul de standard pentru promovarea în funcția de profesor asociat titular și scorurile între 15 și 20 despre dreptul pentru a deveni profesor titular.

Întrebări frecvente:

Este 10 un indice h bun?

De exemplu, un indice h de 10 înseamnă că dintre toate publicațiile unui autor, 10 dintre aceste publicații au primit cel puțin 10 citări fiecare. Hirsch susține că indicele h este de preferat altor criterii cu un singur număr, cum ar fi numărul total de lucrări, numărul total de citări și citări per lucrare.

Este 70 un indice h bun?

Acestea sunt doar valori medii sau mediane – distribuția valorilor la fiecare rang este foarte largă. Dacă speri să câștigi un premiu Nobel, indicele tău h ar trebui să fie de cel puțin 35 și, de preferință, mai aproape de 70.

Cine are cel mai mare indice h din lume?

Profesorul dr. Drexel Materials Yury Gogotsi, ale cărui cercetări în calitate de fondator și director al A.J. Institutul de Nanomateriale Drexel și membru al Departamentului de Știința și Inginerie a Materialelor a deschis noi posibilități de aplicare a nanomaterialelor, a primit o valoare a indicelui h de 100 de la Google Scholar…

Ce este un scor bun RG?

În termeni generali, o urmărire de peste 200 de cercetători pare a fi un scor bun. Scorul adepților este misterios și inconsecvent, deoarece nu pare nicio corelație între numărul de urmăritori și Scorul RG, deși se spune că contribuie la scor.

Ce este un indice i10 ridicat?

hi -index se bazează pe setul celor mai citate lucrări ale omului de știință și pe numărul de citări pe care le-au primit în alte publicații. i10-Index = numărul de publicații cu cel puțin 10 citări.

Câte citări ar trebui să aibă un profesor?

Printre profesorul ales, publicațiile cele mai citate au de la 40 la 250 de referințe fiecare, dar în cele mai multe cazuri există doar una sau câteva astfel de lucrări sau cărți. Numărul de publicații crește, în general, pe măsură ce trecem în intervale mai mici de citare, vârful fiind în articole cu citări simple sau zero.

Cum citești un index h?

Indicele h este calculat prin numărarea numărului de publicații pentru care un autor a fost citat de alți autori de cel puțin același număr de ori. De exemplu, un indice h de 17 înseamnă că omul de știință a publicat cel puțin 17 lucrări care au fost citate fiecare de cel puțin 17 ori.

Cum găsesc indexul h al universității mele?

Pentru a calcula h, ai căuta articolele care au fost citate în publicațiile universității. Notați numărul total de citări strânse de fiecare dintre articole de către universitate (în ultimii 5 ani, pentru a asigura actualitatea). Apoi sortați numerele de la cel mai mare la cel mai mic.

Ce înseamnă h-index al unui jurnal?

Prezentare generală a indicelui H

„Este definit ca fiind cel mai mare număr de publicații ale unui om de știință care a primit h sau mai multe citări fiecare, în timp ce celelalte publicații nu au mai mult de h citări fiecare.” 1 De exemplu, un savant cu un indice h de 5 a publicat 5 lucrări, fiecare dintre acestea fiind citată de alții de cel puțin 5 ori.

Cum poate un cercetător să obțină un indice h de 10?

Indexul h poate fi determinat manual prin utilizarea bazelor de date de citare sau folosind instrumente automate. Bazele de date bazate pe abonament, cum ar fi Scopus și Web of Science, oferă calculatoare automate. Din iulie 2011, Google a furnizat un index h și un indice i10 calculate automat în propriul profil Google Scholar.

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE POPULARE