fbpx
15.2 C
New York City
marți, septembrie 26, 2023

Ce este un portofoliu de pagini web?

Un portofoliu de web design este o prezentare aleasă cu atenție de proiecte și studii de caz pe care un designer le alege să prezinte cele mai bune și mai promițătoare exemple de lucru potențialilor clienți sau angajatori.

În ceea ce privește acest lucru, Ce este o pagină web de portofoliu? În forma sa cea mai de bază, un site web de portofoliu oferă informații profesionale despre o persoană sau o companie și prezintă o prezentare a muncii lor. … Pentru a furniza vizitatorilor site-ului informații despre individ sau companie. Pentru a prezenta munca.

  Pe lângă asta, Ce este un portofoliu de o pagină? O abordare pentru crearea unui site de portofoliu care va ieși în evidență este să alegeți un site cu o singură pagină. În loc să aveți pagini separate pentru biografia designerului, serviciile de descriere și pentru anumite articole prezentate în portofoliu, totul poate fi inclus pe o singură pagină.

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  De ce avem nevoie de portofoliu web?

  Un portofoliu online vă va face cu siguranță disponibil și căutat pentru noi clienți. Permite potențialilor dvs. angajatori să vă găsească în momentul în care aceștia folosesc un motor de căutare sau caută prin aplicațiile candidaților. Un portofoliu publicat pe web te umanizează ca un maestru al meșteșugului.

  De ce am nevoie de un site web de portofoliu?

  Ce este un site de portofoliu? … Scopul final al unui site web de portofoliu este de a vă oferi o modalitate de a obține mai mulți clienți, indiferent dacă aceasta înseamnă muncă independentă, mai mulți clienți pentru agenția dvs. sau angajare la o companie. Ar trebui să decideți ce doriți să realizați cu site-ul dvs. înainte de a adăuga conținut la acesta.

   Cum ar trebui să arate un portofoliu?

   Portofoliul dvs. ar trebui să conțină imagini de ansamblu scrise și vizuale ale proiectelor și lucrărilor semnificative pe care le-ați gestionat sau în care ați fost implicat. De asemenea, ar trebui să includă o perspectivă asupra abilităților pe care le aveți, metodelor pe care le-ați folosit, impactul muncii dvs., împreună cu orice rezultate relevante și/sau lecții pe care le-ați învățat.

   Cum îmi arăt site-ul în portofoliu?

   Cea mai simplă modalitate de a prezenta un design web într-un portofoliu este postarea unei imagini de ecran. Poate fi o captură de ecran reală sau poate fi un export frumos din Photoshop, Illustrator, InDesign sau Sketch. Acest stil de prezentare permite spectatorilor să vadă designul complet al site-ului web în toate detaliile sale – sau nu?

   Cum ar trebui să arate prima pagină a unui portofoliu?

   Prezentați asta chiar pe pagina de copertă a portofoliului dvs.! Afișați cele mai importante informații acolo unde oamenii le pot vedea cu ușurință imediat, cum ar fi numele dvs., poziția și informațiile de contact. Dar adăugarea de lucruri distractive, cum ar fi hobby-uri sau activități, vă poate aduce cu siguranță înainte.

   Cum creez un portofoliu fără experiență?

   Iată o modalitate grozavă de a produce o piesă de portofoliu din aer: veniți cu un client imaginar care dorește să vă angajeze pentru un proiect. Pune-te în pielea clientului tău și pregătește un brief de proiect. Apoi, treceți la lucru și finalizați proiectul pe care clientul (adică dvs.) l-a atribuit.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE