fbpx
7.3 C
New York City
luni, decembrie 4, 2023

Ce fac ghilimelele într-o căutare pe google?

Ghilimelele semnalează Google că căutați o potrivire exactă. … Căutarea fără ghilimele populează rezultate care includ cuvintele pe care le-ați tastat, dar nu neapărat în ordinea în care ați căutat.

  Ținând cont de acest lucru, Cum afectează introducerea termenilor de căutare între ghilimele rezultatele căutării?
  Cum afectează introducerea termenilor de căutare între ghilimele rezultatele căutării? Rezultatele căutării trebuie să conțină acele cuvinte în ordinea exactă. Dacă informațiile de pe o pagină web nu includ numele autorului, care dintre următoarele strategii nu v-ar ajuta cel mai probabil să decideți dacă informațiile sunt de încredere?

  Apoi, De ce utilizarea ghilimelelor modifică numărul de rezultate?
  Dacă utilizați citate, vom căuta prin mai multe niveluri pentru a găsi cât mai multe rezultate care se potrivesc căutării dvs. specifice. Aceasta înseamnă că este posibil ca o căutare cu citate să sape mai profund decât o căutare similară fără și, potențial, să returneze un număr mai mare de rezultate din această cauză.

  Întrebări frecvente:

  Folosirea ghilimelelor vă va ajuta să găsiți expresii specifice care implică mai mult de un cuvânt?

  Folosiți ghilimele pentru expresii

  • Puneți ghilimele în jurul oricăror expresii dintre termenii dvs., astfel încât expresia să fie ceea ce este căutat, mai degrabă decât cuvintele separate. Punerea unei fraze între ghilimele returnează rezultate care conțin acea expresie, și nu rezultatele pentru cuvintele individuale.

  Căutarea expresiei caută două sau mai multe cuvinte în ordine?

  Căutarea expresiei înseamnă introducerea a două sau mai multe cuvinte – cuvinte care, folosite împreună, captează un concept – între ghilimele într-o căutare. Introducerea cuvintelor între ghilimele indică platformei de căutare să returneze numai acele rezultate care au cuvintele împreună, în ordinea în care au fost introduse, fără cuvinte între ele.

  Ce înseamnă să faci o căutare de specialitate?

  După cum sugerează și numele, motoarele de căutare specializate sau motoarele de căutare verticale funcționează diferit față de motoarele de căutare majore precum Google. Ele listează doar pagini web care sunt clasificate în nișa lor specifică.

  Cum folosești căutarea expresiei?

  Căutarea expresiei implică plasarea de ghilimele duble („__”) în jurul a două sau mai multe cuvinte pentru a crea un termen de căutare. Această tehnică restrânge căutarea pentru a regăsi numai acele rezultate în care apare expresia exactă.

  Ce se întâmplă când o frază sau o propoziție este plasată între ghilimele atunci când faci cercetări?

  Ce se întâmplă când o frază sau o propoziție este plasată între ghilimele atunci când faci cercetări? Va returna numai articolele care au ambii termeni. Ce este un URL? Cum evaluezi o pagină web?

  La ce sunt folosite ghilimelele duble într-un motor de căutare?

  Introducând ghilimele duble în jurul unei fraze, îi spuneți motorului de căutare două lucruri: (i) cuvintele introduse în caseta de căutare ar trebui să fie prezente în orice pagini Web care apar și (ii) cuvintele trebuie să fie prezente în aceeași secvență ca în expresia de căutare.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE