fbpx
15.1 C
New York City
marți, septembrie 26, 2023

Ce face Park Seo-joon acum?

Park Seo Joon este ocupat să filmeze diverse filme, cum ar fi „Dream” (titlul preliminar) și „Concrete Utopia”. De asemenea, actorul a mers recent în Anglia pentru a filma „The Marvels”, următoarea continuare a „Captain Marvel”.

În ceea ce privește acest, Lucrează Park Seo-joon la o nouă dramă? Pe 27 ianuarie, drama viitoare a anunțat că Park Seo Joon și Han So Hee au fost confirmați ca protagonisti, iar filmările au început oficial. Amplasat în vremurile întunecate din primăvara anului 1945, „Gyeongseong Creature” este un thriller despre doi tineri adulți care se confruntă cu o creatură și luptă pentru supraviețuire.

În ceea ce privește acest lucru, Ce este echipa Wooga? Cântăreața BTS V împărtășește o legătură strânsă cu Choi Woo-shik, Park Seo-joon, Park Hyung-sik și Peakboy. Ei se numesc cu drag Wooga Squad. În ultimii ani, grupul a vorbit despre dragostea lor unul pentru celălalt. … În cele din urmă, Park Seo-joon a prezentat duo-ul celorlalți prieteni ai săi, Choi Woo-sik și Peakboy.

  Întrebări frecvente:

  Care este cea mai bogată actriță din Coreea?

  Lee Young Ae este cea mai bogată actriță Kdrama din toate timpurile. Lucrează din 1993 și de atunci este foarte activă. Ea face foarte puține filme și, în mare parte, rămâne cu dramele coreene. Cel mai faimos rol al ei trebuie să fie în drama MBC Jewel in the Palace.

  Unde locuiește Park Seo-joon?

  Potrivit ultimelor informații, actorul Park Seo Joon (Park Yong Gyu) deține o clădire în Gangnam. Pe 22 octombrie, un expert imobiliar a dezvăluit că Park Seo Joon a cumpărat o clădire situată în cartierul Sinsa, districtul Gangnam, Seul la începutul acestui an.

  Park Seo-joon și V sunt prieteni?

  Park Hyung-sik cu alți membri ai Wooga Squad Park Seo-joon și membrul BTS V. Park Hyung-sik a lucrat cu Park Seo-joon și cântărețul BTS V în Hwarang: The Poet Warrior Youth. Colaborarea lor a făcut ca trioul să devină prieteni grozavi.

  Este Park Seo-joon un cântăreț bun?

  Da, ai citit bine. Nu este doar un actor genial, dar poate și cânta. Actorul a înregistrat coloane sonore pentru unele dintre dramele sale, cum ar fi Hwarang: The Poet Warrior Youth și She Was Pretty.

  De ce sunt actorii Kdrama atât de înalți?

  Mănâncă mult, dar și antrenează. (Sariturile si alte exercitii te pot face mai inalt). Ei mănâncă/mâncă o mulțime de alimente care te fac să crești mai înalt. Ei dorm MULT.

  Ce este considerat înalt în Coreea de Sud?

  Înălțimea medie a băieților din Coreea de Sud este de 5,7 picioare (173,3 cm) și este destul de înaltă în Asia, dar de obicei fetele poartă tocuri înalte în picioare, așa că dacă luăm în considerare acest fapt, o fată este mai înaltă de 5,6 picioare, ea ar fi mai înalt decât majoritatea băieților coreeni.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE