fbpx
10 C
New York City
vineri, aprilie 19, 2024

Ce face un design bun API?

În general, un design API eficient va avea următoarele caracteristici: Ușor de citit și de lucrat: Un API bine conceput va fi ușor de lucrat, iar resursele și operațiunile asociate pot fi memorate rapid de dezvoltatorii care lucrează cu el în mod constant.

Ținând cont de acest lucru, Cum arată un API bun? Un API bun se gândește la experiența sa de dezvoltator, oferind documentație completă, precisă și ușor de digerat. De asemenea, își ajută dezvoltatorii gândindu-se la cazuri de utilizare obișnuite, genul de lucruri pe care le va dori utilizatorul real al API-ului.

La fel, Ar trebui să vă construiți propriul API? Evident: un API vă permite să construiți un nucleu comun care poate fi utilizat pe mai multe platforme (site web, aplicații mobile, pluginuri etc.). … De fiecare dată când doriți să vă extindeți produsul pe o nouă platformă, jumătate din muncă este deja făcută.

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  Ce atribute fac un API odihnitor?

  Una dintre principalele caracteristici ale unui API REST este că serviciul său este apatrid, ceea ce înseamnă că de fiecare dată când ne referim la el, va fi necesar să-i reamintim datele noastre, fie că este vorba de acreditările noastre de utilizator sau de orice altă informație. … Acest factor este deosebit de relevant pentru orice API bancar, cum ar fi cele ale BBVA.

   Îmi pot crea propriul API?

   Crearea propriei dvs. API RESTful poate fi o modalitate excelentă de a construi o afacere în jurul datelor pe care le-ați colectat sau a unui serviciu pe care l-ați creat, sau poate fi doar un proiect personal distractiv care vă permite să învățați o nouă abilitate. Iată o listă de 20 de tutoriale despre cum să vă proiectați propriul API REST!

   Cât timp durează construirea unui API?

   Efectuarea unor ipoteze despre eforturile medii etc. (a se vedea cloud-elements.com), trecând printr-o serie de faze standard, cum ar fi cercetarea, prototipul, construirea unui MVP, managementul tranzacțiilor, implementarea, monitorizarea și documentarea, pentru un API de intrare mediu, numărul de zile pentru construirea integrării este între 20–30…

   Ce este un API 2021?

   Un API bine construit vă permite să oferiți servicii de bază părților interesate interne sau clienților fără a le bloca într-o interfață de utilizator specifică. … În 2021, API-urile trebuie să fie optimizate pentru performanță, oferind acces sigur și fiabil la date în timp real.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE