fbpx
6.9 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Ce face un design bun pentru pagina de start pe site-ul dvs.?

În al doilea rând, un design bun al paginii de pornire ar trebui să invite la interacțiune. Ar trebui să-l facă pe utilizator să dorească să continue derularea, să dorească să facă clic pentru a dezvălui informații și să dorească să exploreze restul site-ului. Aici intră în joc un aspect al facerii designului „drăguț”, folosind culori invitante sau micro-interacțiuni satisfăcătoare.

La fel, Ce face o pagină de pornire grozavă pe un site web?
Pe scurt, este important să includeți toate elementele cheie ale paginii de pornire în propriile dvs. modele. … Unele elemente ale designului excelent al paginii de pornire a site-ului includ logo-ul dvs., informații despre branding, dovezi sociale și o introducere în echipa și produsele dvs. Cu toate acestea, există multe altele pe care le puteți și ar trebui să acoperiți dacă doriți o pagină de pornire uimitoare.

  În ceea ce privește acest lucru, Ce ar trebui să fie pe pagina de pornire a unui site web în 2020?
  Elemente fiecare pagină de pornire ar trebui să includă: O propunere de valoare clară. Navigare intuitivă. Îndemn clar.

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  Cum arată un site bun?

  Pe scurt, un site web bun ar trebui să exceleze atât ca formă, cât și ca funcție. Ar trebui să aibă un scop clar. Ar trebui să fie plăcut din punct de vedere vizual și ușor de navigat. Ar trebui să funcționeze bine pentru o gamă largă de vizitatori și să fie stabil și sigur din punct de vedere tehnic.

  Ce ar trebui să fie pe prima pagină a unui site web?

  Pagina conține doar trei elemente simple: un titlu, un subtitlu și un buton de îndemn. Fiecare este simplu și lucrează bine împreună pentru a încuraja vizitatorii să se înscrie. Asta pentru că există un flux clar din partea de sus a paginii din partea de jos.

  Ce conținut ar trebui să aibă un site web?

  Produse/Servicii: oamenii trebuie să știe ce oferiți. Pe cât posibil, fiecare dintre produsele sau serviciile dvs. ar trebui să aibă propria pagină (este mai bine pentru SEO). Deoarece web-ul este un mediu vizual, imaginile și graficele sunt utile. Afișarea produselor, personalului și clienților reali vă poate poziționa ca fiind de încredere și credibil.

  Care este conținutul home în site-ul web?

  Există patru informații esențiale pe care ar trebui să le ai pe pagina ta de pornire: propunere de valoare, diferențiere, dovadă și îndemnuri. Deși rolul paginii de pornire s-a schimbat, sunt șanse ca aceasta să fie în continuare cea mai mult traficată și cea mai importantă pagină de pe site-ul dvs.

  Ce face un design bun?

  Designul bun este un concept definit de principiile designerului industrial Dieter Rams: face un produs util și ușor de înțeles, este inovator, estetic, discret, onest, de lungă durată, minuțios până la ultimul detaliu, ecologic și implică cât mai puțin design posibil. . Designerii se străduiesc pentru un design bun.

  Ce face ca designul unui site web să fie rău?

  Un aspect aglomerat, meniul de navigare ascuns, lipsa contrastului de culoare, designul neresponsiv și caracterele de caractere inconsistente sunt doar câteva caracteristici care ar putea face designul unui site web rău. Caracteristica definitorie a unui design prost de site este lipsa de centrare pe utilizator.

  Care este cel mai important lucru în designul site-ului web?

  Cea mai importantă parte a oricărui site web este conținutul. Fără conținut, site-ul tău nu este altceva decât o reclamă, care nu este o strategie eficientă de marketing online. Scopul oricărui profesionist de marketing care proiectează site-uri web ar trebui să fie întotdeauna acela de a crea o resursă online pentru oameni.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE