fbpx
16.4 C
New York City
marți, septembrie 19, 2023

Ce înseamnă sau ce înseamnă în motorul de căutare?

ȘI: operatorul AND îi spune motorului de căutare să returneze doar documentele cu toate cuvintele cheie pe care le-ai introdus. Acest operator restrânge căutarea și returnează mai puține rezultate de căutare. SAU: operatorul SAU spune motorului de căutare să returneze documente dacă acestea conțin unul sau mai multe cuvinte cheie.

Apoi, Ce înseamnă sau ce înseamnă într-o căutare? fie. camion SAU camion. Găsește documente fie cu primul cuvânt, fie cu al doilea cuvânt sau cu ambele cuvinte. În acest exemplu, termenul „camion” este un sinonim pentru „camion”, așa că includerea acestuia în căutare, împreună cu SAU, vă asigură că veți găsi documente folosind oricare dintre termenii.

Pe lângă asta, Cum folosești sau în căutare? Acest lucru preia mai multe accesări decât căutarea unuia dintre termeni singură. Dacă doriți să căutați cuvântul „sau” într-o expresie (și, prin urmare, nu doriți să fie un operator boolean), ar trebui să introduceți expresia în caseta de căutare și să o încadrați între ghilimele duble.

Întrebări frecvente:

Care este acțiunea de a repara sau repara ceva?

A repara înseamnă a repara sau a repara ceva astfel încât să fie din nou în stare bună de funcționare.

CE ESTE și SAU NU operator?

Operatorii logici *AND și *OR specifică relația dintre operanzi într-o expresie logică. Operatorul logic *NOT este folosit pentru a anula variabile sau constante logice. *ȘI și *SAU sunt valorile rezervate folosite pentru a specifica relația dintre operanzi într-o expresie logică.

Care este scopul folosirii cuvintelor și sau și nu în căutări?

Operatorii booleeni sunt cuvinte simple (ȘI/NU/SAU) folosite ca conjuncții pentru a combina sau exclude cuvinte într-o căutare.

Ce înseamnă * când cauți?

Operatori de căutare de bază

  • Termeni similari – Folosiți simbolul „~” pentru a returna termeni similari. Wildcard – Simbolul „*” este un wildcard. Acest lucru este util dacă încercați să găsiți o expresie, dar nu cunoașteți un anumit termen din acea expresie. De exemplu, Senatul a votat împotriva proiectului de lege *.

Ce se înțelege prin acest simbol?

ceva folosit pentru sau considerat ca reprezentând altceva; un obiect material care reprezintă ceva, adesea ceva imaterial; emblemă, simbol sau semn. o literă, cifră sau alt caracter sau semn sau o combinație de litere sau altele asemenea folosite pentru a desemna ceva: simbolul algebric x; simbolul chimic Au.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE