fbpx
21.8 C
New York City
vineri, iulie 19, 2024

Ce limbă este folosită în căutarea pe google?

Algoritmul de căutare Google este în esență MapReduce, care provine din tehnici de programare funcțională, implementate în C++.

Apoi, Google folosește Python?
Da, Google a fost un susținător și un utilizator de multă vreme al limbajului de programare Python, care este unul dintre limbajele oficiale de pe partea de server ale companiei, pe lângă C++, Java și Go. … Astăzi, zeci de ingineri Google folosesc Python și căutăm mai mulți oameni cu abilități în această limbă.”

  De asemenea întrebarea este, Cine a făcut Java?
  James Gosling, creatorul Java, în 2008. Graficul indicelui de popularitate a limbajului de programare TIOBE din 2002 până în 2018. Java a fost constant pe primul loc de la mijlocul anului 2015 până la începutul lui 2020.

  Întrebări frecvente:

  Cine a făcut C++?

  C++, limbaj de programare de nivel înalt. Dezvoltat de Bjarne Stroustrup de la Bell Laboratories la începutul anilor 1980, se bazează pe limbajul tradițional C, dar cu programare orientată pe obiecte și alte capacități adăugate.

  Ce este scris Youtube?

  Youtube este scris Python, C, C++, Java și Go pentru funcționarea backend-ului său. La început, Youtube folosește HTML5 pentru a permite interacțiunea prietenoasă cu computerul. Alegerea unui limbaj de programare trebuie să fie cea mai mică dintre grijile tale când faci Youtube.

  Cine folosește JavaScript?

  Există peste 1,6 miliarde de site-uri web în lume, iar JavaScript este utilizat în 95% dintre acestea (1,52 miliarde de site-uri web cu JavaScript). În virtutea acestui fapt, practic fiecare dispozitiv de calcul utilizat astăzi rulează JavaScript, inclusiv iPhone-uri, telefoane Android, Apple Mac OS, Microsoft Windows, Linux, televizoare inteligente etc.

  Unde este folosit Python?

  Python este folosit în mod obișnuit pentru dezvoltarea de site-uri web și software, automatizarea sarcinilor, analiza datelor și vizualizarea datelor. Deoarece este relativ ușor de învățat, Python a fost adoptat de mulți non-programatori, cum ar fi contabilii și oamenii de știință, pentru o varietate de sarcini de zi cu zi, cum ar fi organizarea finanțelor.

  Pentru ce este folosit PHP?

  PHP este un limbaj de scripting pe partea de server care este încorporat în HTML. Este folosit pentru a gestiona conținutul dinamic, bazele de date, urmărirea sesiunilor, chiar și pentru a construi site-uri întregi de comerț electronic. Este integrat cu o serie de baze de date populare, inclusiv MySQL, PostgreSQL, Oracle, Sybase, Informix și Microsoft SQL Server.

  Ce limbă este folosită în spațiu?

  A fost folosit în multe proiecte spațiale din SUA din 1973 și cea mai importantă utilizare a sa a fost în programul Space Shuttle (aproximativ 85% din software-ul Shuttle este codificat în HAL/S). A fost proiectat de Intermetrics în 1972 pentru NASA și livrat în 1973. HAL/S este scris în XPL, un dialect al PL/I.

  NASA folosește C++?

  NASA a folosit multe limbaje de programare diferite de-a lungul istoriei sale. … Astăzi, calculatoarele de la sol folosesc limbaje precum C++, Python și MATLAB.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE