fbpx
20.9 C
New York City
vineri, septembrie 23, 2022

Ce motoare de căutare folosesc medicii?

WebMD oferă știri medicale credibile și aprofundate, caracteristici, materiale de referință și programe comunitare online. Suntem mândri că alții din domeniile mass-media și sănătatea ne-au recunoscut eforturile de-a lungul anilor.

În ceea ce privește acest lucru, WebMD este condus de medici? WebMD este deținut de El Segundo, California-based Internet Brands. A fost achiziționat de Internet Brands, compania-mamă KKR, pentru 2,8 miliarde de dolari în 2017. … În urmă cu aproximativ un an, WebMed a anunțat achiziția Vitals.com, UCompareHealthCare.com și MedHelp de la MDx Medical.

  În mod similar, Este Medscape credibil? Medscape, LLC este acreditat de ACCME pentru a oferi educație medicală continuă pentru medici. Medscape, LLC desemnează această activitate CME bazată pe jurnal pentru maximum 1 Credit(uri) AMA PRA Categoria 1™. Medicii trebuie să pretindă numai creditul proporțional cu gradul de participare la activitate.

  Întrebări frecvente:

  MedlinePlus Gov este o sursă de încredere?

  Organizația oferă informații precise, bazate pe știință, care completează sau îmbunătățesc informațiile despre sănătate găsite pe MedlinePlus. Sursa conținutului este de încredere și transparentă. Organizația publică o listă a membrilor consiliului consultativ sau a consultanților cu expertiză în domeniul sănătății.

  De ce este MEDLINE o bază de date bună?

  MEDLINE este o resursă excelentă pentru cercetarea medicală, deoarece este autorizată, revizuită de colegi și completă (oricum, pe cât posibil). MEDLINE este autoritar deoarece vă permite să vedeți cine exact a efectuat cercetarea, cine a scris rezultatele și chiar unde a fost efectuată cercetarea.

  Ce baze de date sunt folosite în domeniul sănătății?

  Două baze de date de spitale de calitate în domeniul asistenței medicale disponibile astăzi sunt Proiectul de utilizare și costuri de asistență medicală (HCUP) și Analiza și revizuirea furnizorilor Medicare (MEDPAR).

  Cât de popular este WebMD?

  În al patrulea trimestru din 2016, WebMD a înregistrat o medie de 179,5 milioane de utilizatori unici pe lună și 3,63 miliarde de vizualizări de pagini pe trimestru. În primul trimestru al anului 2020, WebMD a primit aproximativ 127 de milioane de utilizatori unici care vizionează peste 229 de milioane de vizualizări de pagini pe lună.

  Ce sa întâmplat cu WebMD?

  Zvonurile că WebMD făcea cumpărături pentru un cumpărător sunt în sfârșit confirmate. WebMD Health Corp., operatori ai popularului site web WebMD, este achiziționat de Internet Brands, o companie de portofoliu a KKR, pentru aproximativ 2,8 miliarde de dolari.

  Poate cineva să posteze pe WebMD?

  Conținutul editorial creat de WebMD nu este influențat de agenții de publicitate și de alte surse. Oricine face parte din personalul editorial WebMD trebuie să dezvăluie în totalitate orice potențial conflict de interese cu orice sponsor sau furnizor.

  Este WebMD HON certificat?

  În prezent, există peste 8.000 de site-uri web certificate HONcode, inclusiv WebMD, Everyday Health, Drugs.com și Healthline. Codul HON a fost tradus în 35 de limbi. Este cel mai vechi și cel mai folosit cod pentru informații medicale și legate de sănătate de pe internet.

  WebMD costă bani?

  Pentru dumneavoastră, în calitate de consumator de informații despre sănătate, răspunsul este: da, WebMD este gratuit. Nu vă costă bani să faceți oricare dintre aceste lucruri: Răsfoiți informațiile, instrumentele și articolele WebMD.

  Cum găsesc cercetarea medicală?

  Pentru a căuta alte boli și afecțiuni, puteți vizita ClinicalTrials.gov. Acesta este un registru care poate fi căutat și o bază de date cu rezultate ale studiilor clinice susținute de la nivel federal și privat, efectuate în Statele Unite și în întreaga lume.

  Cât de precis este WebMD?

  Un studiu din 2019 sa concentrat doar pe acuratețea WebMD în ceea ce privește diagnosticele oculare. Studiul respectiv a constatat că diagnosticul corect a fost în primele trei rezultate doar în 38% din timp.

  Medicii folosesc PubMed?

  Aceste resurse au fost folosite mai des de medicii din Statele Unite și Canada, comparativ cu cei din Regatul Unit. MEDLINE/PubMed a fost cea mai frecvent utilizată resursă pentru toți medicii.

  Care este diferența dintre PubMed și MEDLINE?

  MEDLINE și PubMed®:

  MEDLINE este un proiect care supraveghează selecția revistelor aprobate de NLM. MEDLINE este partea principală a PubMed, o bază de date online, care poate fi căutată, cu literatura de cercetare în domeniul biomedical și al științelor vieții. PubMed include link-uri către multe articole de jurnal cu text integral prin PubMed Central.

  Ce domenii de internet sunt cel mai probabil reputate pentru cercetare?

  .com este cel mai de încredere TLD numărul 1, cu . co pe un loc al doilea apropiat. Când oamenii încearcă să-și amintească o adresă URL, au de 3,8 ori mai multe șanse să presupună că se termină în .com decât orice altceva.

  Care studii clinice plătesc cel mai mult?

  Zona terapeutică poate avea, de asemenea, un impact asupra plății — studiile cu boli cardiovasculare, neurologie, endocrine, gastrointestinale și tulburări de sânge tind să plătească cel mai mult. Dar, este important să rețineți că studiile clinice plătite vă cer ceva în schimb.

  WebMD este autentic?

  WebMD este cea mai populară sursă de informații despre sănătate din SUA și este probabil să domine rezultatele căutării Google pentru aproape orice întrebare medicală pe care o aveți. Conform politicii sale editoriale, WebMD promite să ofere pacienților și profesioniștilor din domeniul sănătății „informații obiective, de încredere și exacte despre sănătate”.

  Ar trebui să ai încredere în WebMD?

  În timp ce WebMD în sine este o afacere cu scop profit care nu are nevoie de acreditare sau licență ca instituție, conținutul său este „o sursă credibilă și autorizată de informații despre sănătate”, conform politicii sale editoriale.

  Ce este Googlopatia?

  swornimanilagyawali🇳🇵 pe Twitter: „GOOGLOPATIE:- Este cea mai modernă ramură a medicinei în care pacientul prescrie medicamente doctorului său.

  Cât de des citesc medicii?

  Când au fost întrebați cât de des citirea literaturii medicale a schimbat direct practica lor clinică cu pacienții, 14 la sută dintre medici au raportat că se schimbă săptămânal, 28 la sută au raportat lunar, 44 la sută au raportat trimestrial și 14 la sută au raportat anual.

  Medicii își amintesc totul?

  Răspuns rapid

  • Nu, medicii nu-și amintesc totul de la facultatea de medicină. Ei uită multe dintre micile detalii pe care le învață. Cu toate acestea, ei sunt încă excelenți în tratarea pacienților datorită pregătirii și anilor de experiență. Formarea pe care o primesc este foarte reglementată în întreaga lume.

  Related Articles

  URMĂREȘTE-NE

  4,173FaniÎmi place
  1,347CititoriConectați-vă
  2,421AbonațiAbonați-vă

  ARTICOLE POPULARE