fbpx
12.4 C
New York City
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Ce motoare de căutare și baze de date sunt folosite în asistență medicală?

PubMed servește ca motor de căutare pentru a accesa baza de date MEDLINE, PMC și cărți, capitole și alte documente care sunt indexate de NLM. PubMed este gratuit și disponibil public: prin utilizarea PubMed, cercetătorii pot căuta în peste 30 de milioane de citate în literatura biomedicală.

De asemenea a fost întrebat, Care este cea mai bună bază de date de utilizat pentru cercetarea în domeniul nursing? MEDLINE Complete — O colecție de text integral fără precedent a celor mai căutate reviste medicale. Nursing Reference Center Plus — Baza de date pentru nursing care oferă cele mai recente informații clinice bazate pe dovezi pentru practica, educația și cercetarea asistenței medicale la punctul de îngrijire.

Având în vedere acest lucru, Care dintre următoarele baze de date sunt utilizate în cercetarea în domeniul nursingului? Recomandările noastre pentru efectuarea cercetărilor în domeniul nursingului este să folosiți întotdeauna bazele de date PubMed și CINAHL. Fiecare dintre aceste baze de date încorporează propriile titluri de subiect, cum ar fi MeSH pentru PubMed, și utilizează o sintaxă diferită pentru căutarea cuvintelor cheie.

Întrebări frecvente:

Există o bază de date pentru asistente?

Prețuind inovația, integritatea și transparența, NCSBN furnizează această sursă cuprinzătoare de statistici privind licențele și profiluri ale Consiliului membrilor.

De ce folosesc asistentele baze de date?

Baza de date Up-To-Date este una dintre cele mai cuprinzătoare și actualizate baze de date care furnizează informații bazate pe dovezi necesare pentru îngrijirea pacienților, jucând astfel un rol semnificativ în profesia de asistent și ajutându-i să ofere servicii mai bune, potrivite nevoilor de îngrijire. a pacienților, precum și informațiile…

Care este diferența dintre PubMed și CINAHL?

CINAHL este o bază de date care indexează reviste, cărți, materiale audiovizuale, pamflete, software, disertații și instrumente de cercetare în toate profesiile conexe ale sănătății. … PubMed este o bază de date care indexează articole de reviste din științele vieții, concentrându-se pe informații biomedicale.

  Care dintre următoarele motoare de căutare ar fi cea mai bună alegere pentru a găsi o bază de date bibliografică care să conțină reviste academice de îngrijire medicală?

  Scopus este o bază de date bibliografică utilă pentru asistente. Ați identificat 66 de referințe potențiale prin căutări în bazele de date electronice pentru revizuirea literaturii.

  Ce este o bază de date completă în asistență medicală?

  Baza de date completă (sănătate totală). Un istoric complet de sănătate și un examen fizic complet. Cel mai adesea folosit în îngrijirea pe termen lung.

  Cum găsești jurnale de îngrijire medicală?

  Cea mai bună modalitate de a găsi articole de cercetare în domeniul asistenței medicale este utilizarea bazei de date CINAHL (Index cumulativ al literaturii de sănătate și nursing). Baza de date CINAHL Plus cu text integral este disponibilă și din lista de baze de date din Biblioteca de Științe ale Sănătății.

  Cum sunt utilizate motoarele de căutare în practica clinică?

  Adevărul este că oamenii folosesc motoarele de căutare pentru a cerceta medici și cabinete înainte de a ridica telefonul. Ca să nu mai vorbim, chiar și după ce au încredere în tine ca medic, 60% dintre pacienții tăi vor folosi motoarele de căutare pentru a valida informațiile pe care le-ai dat.

  Ce bază de date se concentrează pe asistenta medicală și sănătatea aliată?

  CINAHL Complete este cea mai cuprinzătoare bază de date din lume în domeniul asistenței medicale și al cercetării în domeniul sănătății, oferind text integral pentru mai mult de 1.350 de reviste indexate în CINAHL. Dintre acestea, 953 nu se găsesc cu text complet în nicio versiune a Căutare academică, Sursă de sănătate sau Colecția Nursing & Allied Health.

  PubMed și NCBI sunt la fel?

  Prezentare generală PubMed

  Disponibil publicului online din 1996, PubMed a fost dezvoltat și este întreținut de Centrul Național pentru Informații Biotehnologice (NCBI), la Biblioteca Națională de Medicină din SUA (NLM), situată la National Institutes of Health (NIH).

  Care este diferența dintre PubMed și Google Scholar?

  În timp ce căutările PubMed preiau literatura publicată din reviste biomedicale, căutările Google Scholar preiau atât literatura publicată, cât și nepublicată dintr-o serie de discipline.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE