fbpx
11.2 C
New York City
joi, aprilie 11, 2024

Ce motor de căutare folosește Twitter?

Deoarece ne place Open Source aici, la Twitter, am ales ca punct de plecare Lucene, o bibliotecă de motor de căutare scrisă în Java. Cerințele noastre față de noul sistem sunt imense: W TPS (Tweets/sec) QPS (interogări/sec) = peste 1 miliard de interogări pe zi (!)

În mod similar, Există un motor de căutare Twitter?
Căutarea avansată este disponibilă atunci când sunteți conectat la twitter.com. Vă permite să adaptați rezultatele căutării la anumite intervale de date, persoane și multe altele. Acest lucru face mai ușor să găsiți anumite tweet-uri. Introduceți căutarea în bara de căutare de pe twitter.com.

Având în vedere acest lucru, Ce folosește Twitter pentru căutare?
De la achiziționarea Summize în 2008, Twitter a investit masiv în căutare. Ne-am mărit echipa de căutare de la trei la 15 ingineri și am mărit motorul nostru de căutare în timp real cu două ordine de mărime – toate acestea, în timp ce am înlocuit infrastructura de căutare în zbor, fără întreruperi majore ale serviciului.

Întrebări frecvente:

Postările Twitter sunt indexate de Google?

Ajutor cu vizibilitatea căutării Google

Rețineți că cuvintele pe care le scrieți în profilul dvs. Twitter sau în Tweeturile publice pot fi indexate de Google și de alte motoare de căutare și pot face ca profilul sau Tweeturile dvs. să apară în căutarea acelor termeni.

Twitter folosește Google?

Google și Twitter au ajuns recent la o înțelegere care a oferit din nou Google acces la furtunul de incendiu al Twitter. … Google și Twitter sunt din nou împreună (din nou). La începutul lunii februarie, a apărut știrea că Google și Twitter au ajuns la un acord care va oferi Google acces deplin la fluxul Twitter.

  Ce este căutarea avansată Twitter?

  Căutarea avansată Twitter vă permite să adaptați rezultatele căutării la anumite intervale de date, persoane, expresii (cum ar fi „care sunt cele mai bune căști?” sau „unde pot găsi un artist de machiaj?”) și multe altele. Acest lucru face mai ușor să găsiți anumite Tweeturi, mărci și mențiuni de marcă.

  Căutările mele pe Twitter sunt publice?

  Contul dvs. de Twitter va spune agenților de publicitate ceea ce căutați, cu excepția cazului în care modificați anumite setări. … Twitter nu se sfiește să împărtășească informații cu partenerii săi de afaceri (a se citi: agenții de publicitate) despre tine și despre obiceiurile tale de navigare.

   Cum obțin o interdicție ridicată de căutare pe Twitter?

   Nu veți putea „scăpa” de interdicția de căutare prin nimic din ceea ce faceți, o dată. Twitter decide acest lucru, pe baza tweet-ului dvs. care i-a determinat să vă interzică căutarea.

   De ce sunt interzisă sugestia de căutare pe Twitter?

   Pentru a menține rezultatele căutării dvs. relevante, Twitter filtrează rezultatele căutării pentru tweet-uri și conturi de calitate. Materialul care pune în pericol calitatea căutării sau creează o experiență de căutare proastă pentru alte persoane poate fi eliminat automat din căutarea Twitter. … Regulile Twitter explică ce comportamente sunt permise pe Twitter.

    Cum funcționează Twitter SEO?

    Tweeturile lui SEO Works

    Copiile, imaginile și structura paginii au fost apoi optimizate pentru fiecare țară țintă, astfel încât conținutul a răspuns la câte întrebări le adresau utilizatorii din fiecare țară. Navigarea și conținutul site-ului au fost apoi revizuite pentru a maximiza potențialul de clasare Google și ratele de conversie.

    Facebook deține Twitter?

    Facebook nu este proprietarul Twitter. Totuși, dețin Instagram și mai multe companii de tehnologie. Cu toate acestea, Facebook a abordat Twitter în trecut cu o ofertă.

    Twitter șterge tweet-urile vechi?

    Tweeturile vechi de mai mult de o săptămână pot să nu se afișeze în cronologie sau în căutare din cauza restricțiilor privind capacitatea de indexare. Tweeturile vechi nu se pierd niciodată, dar nu pot fi întotdeauna afișate.

    Cum ajungi la conținutul sensibil pe Twitter?

    Accesați Twitter.com și conectați-vă. Atingeți Setări și confidențialitate. Atinge Confidențialitate și siguranță. Derulați în jos și sub Siguranță, bifați caseta pentru Afișați conținut media care poate conține conținut sensibil.

    Cine plătește mai mult Google sau Twitter?

    Google are cu 51.126 de salarii mai multe decât Twitter.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE