fbpx
16.3 C
New York City
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Ce motor de căutare nu este cenzurat?

Peeker. Orice motor de căutare necenzurat care nu stochează datele utilizatorului merită întotdeauna încercat. Peekier se numără printre cele mai noi motoare de căutare care țin cont de confidențialitate, o categorie de servicii făcută populară de companii precum DuckDuckGo. Căutarea web nefiltrată a motorului de căutare este o alta posibilă datorită Bing.

Apoi, Startpage este cu adevărat privată? Startpage este o companie olandeză de motoare de căutare care evidențiază confidențialitatea drept caracteristică distinctivă. Site-ul web face publicitate că permite utilizatorilor să obțină rezultate ale Căutării Google, protejând în același timp confidențialitatea utilizatorilor, prin faptul că nu stochează informații personale sau datele de căutare și elimină toate instrumentele de urmărire.

În mod similar, Cum pot să caut și să nu fiu urmărit? DuckDuckGo. DuckDuckGo este unul dintre cele mai sigure motoare de căutare care nu urmărește niciodată căutările tale, oferind în același timp o experiență de căutare îmbunătățită. Este creat în mod special pentru persoanele cărora le place să rămână private și oferă rezultate instantanee fără anunțuri personalizate în paginile de căutare.

Întrebări frecvente:

Care este mai bine DuckDuckGo sau startpage?

Pagina de pornire este alegerea mai bună – este mai privată și obțineți rezultate Google. DuckDuckGo este un front-end pentru Bing cu un strat de intimitate decent, dar nu excelent.

Se poate avea încredere în DuckDuckGo?

Este DuckDuckGo sigur de utilizat și privat? DuckDuckGo este destul de sigur și oferă mult mai multă confidențialitate decât browserele obișnuite. … Aceasta înseamnă că DuckDuckGo nu colectează date despre utilizatori și nu vă urmărește atunci când căutați. Spre deosebire de Google, nu asociază ceea ce cauți online cu adresa ta IP.

  Poate poliția să vă vadă istoricul căutărilor?

  Răspuns inițial: Poate poliția să vadă ceea ce cauți pe internet? Dacă nu ați șters istoricul de internet al dispozitivului dvs. și poliția are un mandat, cu siguranță vă poate accesa istoricul căutărilor pe Internet. Pentru a fi mai sigur, este posibil să găsiți și să suprascrieți fișierele istorice de internet înainte de a le „șterge”.

  De ce nu ar trebui să căutăm niciodată numele tău pe Google?

  Există consecințe în lumea reală pentru ceea ce este acolo despre tine online, chiar dacă nu ai avut nimic de-a face cu asta. S-ar putea să vă surprindă să aflați: 33% din rezultatele căutării Google sunt influențate de alte persoane cu același nume. … 8 la sută, din păcate, consideră informații jenante sau dăunătoare reputației.

   Poate poliția să vă urmărească activitatea pe internet?

   Autorități precum poliția, serviciile de informații și Agenția Națională pentru Crimă ar putea accesa anumite adrese web pe care oamenii le-au vizitat, dar ar avea nevoie de aprobarea unui judecător pentru a vedea conținutul site-urilor web, e-mail-urilor și mesajelor din rețelele sociale.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE