fbpx
12 C
New York City
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Ce procent dintre utilizatorii de internet folosesc Google ca motor de căutare?

Începând cu , Google rămâne cel mai important motor de căutare la nivel mondial, cu o cotă de piață desktop de aproape 87%. Gigantul de căutare din California a dominat piața de peste un deceniu, gestionând în mod constant peste 60 la sută din toate interogările de căutare din Statele Unite.

Având în vedere acest lucru, Câți oameni folosesc Google ca browser? Deși numărul speculat este de 2 miliarde de instalări active pe desktop și mobil, cele mai recente statistici de căutare Google arată că aproximativ 2,65 miliarde de oameni din întreaga lume folosesc Chrome ca browser principal.

Pe lângă asta, Ce procent din Internet folosește Google? Google pe piața globală

Încă de la introducerea Căutării Google în 1997, cota de piață la nivel mondial a tuturor motoarelor de căutare a fost destul de neregulată. Google a dominat piața motoarelor de căutare, menținând o cotă de piață de 92,47% în iunie 2021.

Întrebări frecvente:

Cât de mult folosește o persoană obișnuită Google?

Cu toate acestea, se estimează că Google procesează aproximativ 63.000 de interogări de căutare în fiecare secundă, traducându-se la 5,6 miliarde de căutări pe zi și aproximativ 2 trilioane de căutări globale pe an. Persoana medie efectuează între trei și patru căutări în fiecare zi.

Câți oameni folosesc internetul?

În ianuarie 2021, existau 4,66 miliarde de utilizatori activi de internet în întreaga lume – 59,5% din populația globală. Din acest total, 92,6% (4,32 miliarde) au accesat internetul prin intermediul dispozitivelor mobile.

Cât de des este folosit motorul de căutare Google?

Căutarea Google este de departe cel mai utilizat motor de căutare pe desktop și dispozitive mobile.

Cine folosește Google cel mai mult?

Google este cel mai folosit în Statele Unite, conform statisticilor recente de utilizare Google. În iunie 2018, 27,2% dintre americani folosesc Google. Urmează pe listă India cu 8,4% și Japonia cu 4,5% utilizatori.

Ce căutare Google are cele mai multe rezultate în 2021?

În 2021, „Google” a fost cea mai populară interogare de căutare pe Google. „YouTube” s-a clasat pe locul al doilea, atingând un volum relativ de căutare de 94 la sută în comparație cu articolul clasat pe primul loc pe listă. Termenul „meteo” s-a clasat pe locul al cincilea, cu o valoare a indicelui de 47, în timp ce trei termeni legați de vreme au făcut clasament.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE