fbpx
19 C
New York City
marți, aprilie 9, 2024

Ce reclame pe Instagram sunt cele mai eficiente?

Reclamele imagine sau carusel sunt de obicei cele mai de succes pentru acest obiectiv, deoarece este ușor să vă prezentați mesajul utilizatorilor care sunt în mișcare și pot derula rapid prin Instagram.

În mod similar, Merită reclamele Instagram în 2021?
Specialiștii în marketing știu că merită: veniturile din reclame ale Instagram ar putea ajunge la 18,16 miliarde de dolari până în 2021. … Atrage tone de branduri mari pentru că merită să faci publicitate acolo. Chiar dacă nu sunteți o marcă de milioane de dolari, reclamele Instagram sunt la fel de importante pe care le puteți utiliza (dacă nu mai importante).

  De asemenea oamenii întreabă, Cum funcționează reclamele Instagram în 2021?
  Instagram Ads folosește același instrument Ad Manager ca și Facebook. Este simplu și sigur dacă doriți să difuzați anunțuri prin acest program. Folosind Ads Manager, puteți să vă organizați campania, să faceți ajustări campaniei și să măsurați progresul. Este o modalitate bună de a derula o campanie de publicitate pentru Instagram.

  Întrebări frecvente:

  De ce sunt reclamele Instagram mai scumpe decât Facebook?

  Motivul pentru aceasta este că anunțul Instagram a necesitat mai puțină acoperire pentru a obține clicuri decât Facebook. Înseamnă că rata de clic (CTR) a fost mai bună pentru Instagram. Reclamele Instagram au înregistrat o medie de 1,44% CTR, în timp ce reclamele de pe Facebook au înregistrat un CTR de 0,90%.

  Care este mai bun Twitter sau Instagram?

  Chiar dacă Twitter există de mai mult timp, Instagram a depășit numărul de utilizatori activi lunar al Twitter. … Twitter câștigă în continuare în departamentul de partajare a conținutului cu peste 500 de milioane de tweet-uri trimise pe zi, comparativ cu 80 de milioane de fotografii postate pe zi pe Instagram.

   Cât costă un anunț Instagram plătit?

   În medie, publicitatea pe Instagram costă între 0,20 USD și 6,70 USD, în funcție de modelul de licitare. Pentru CPC sau cost-pe-clic, agenții de publicitate plătesc de la 0,20 USD până la 2 USD pe clic. Pentru CPM sau cost-pe-afișări, agenții de publicitate plătesc 6,70 USD pentru 1000 de afișări.

   Sunt reclamele Instagram mai ieftine decât Facebook?

   Valori CPC: 0,49 USD pentru reclamele Facebook și 1,09 USD pentru Instagram în medie. 3. Facebook are cel mai mare CTR, de 3,06% în medie, comparativ cu Instagram, care este de 0,68% 4. Pe Instagram, feed-ul este plasarea publicitară în care își orientează majoritatea brandurilor bugetele.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE