fbpx
16.7 C
New York City
vineri, septembrie 30, 2022

Ce s-a întâmplat cu cumpărăturile pe google?

În aprilie 2021, Google a anunțat că închide complet aplicația Google Shopping la sfârșitul lunii iunie. … „Vom continua să construim funcții în fila Cumpărături și în alte suprafețe Google, inclusiv aplicația Google, care facilitează descoperirea și cumpărarea produselor pe care le plac.”

  În ceea ce privește acest, De ce nu funcționează Cumpărăturile pe Google?
  Dacă anunțurile dvs. pentru Cumpărături Google nu se afișează, este posibil ca conturile dvs. Merchant Center și Google Ads să fie conectate incorect. După cum am menționat mai devreme, Google Merchant Center vă permite să încărcați date despre produse și este esențial pentru difuzarea anunțurilor pentru Cumpărături Google. … Găsiți fereastra pentru Google Merchant Center, apoi faceți clic până la Detalii.

   În plus, Unde este opțiunea Cumpărături pe Google?
   Pe web, cumpărătorii pot fie să acceseze pagina de pornire Căutare Google pentru a introduce o interogare de căutare și apoi să selecteze fila Cumpărături de sub bara de navigare, fie să acceseze direct site-ul Cumpărături Google pentru a căuta anumite articole, a răsfoi departamente și a vedea articole în tendințe. si oferte promotionale.

   Întrebări frecvente:

   Cum îmi actualizez feedul de Cumpărături Google?

   Într-o altă filă, conectați-vă la contul dvs. Google Merchant Center și faceți clic pe link pentru a accesa Google Merchant Center. Pentru a încărca manual feedul, mai întâi descărcați cel mai recent feed de pe site-ul dvs. făcând clic pe linkul de descărcare din zona „Feeduri de date” din Managerul site-ului și salvați fișierul pe hard disk.

   Are Google un magazin online?

   Cumpărături Google este un serviciu Google care găzduiește o varietate de magazine online și permite utilizatorilor să compare cu ușurință prețurile la produse de la diverși furnizori. Cumpărături Google oferă listele sale comparative de articole cu fotografii și prețuri însoțitoare pe o singură pagină cu rezultate de căutare filtrabile.

   Are Google o aplicație de cumpărături precum Amazon?

   Google Shopping a fost introdus în 2019 pentru a rivaliza cu Amazon.

   • Gigantul software a confirmat recent că încetează suportul pentru aplicația Shopping pe Android și iOS. Google a confirmat pentru 9to5Google: „În următoarele câteva săptămâni, nu vom mai susține aplicația Cumpărături.

   Este Google Cumpărături legitim?

   Cumpărături Google poate fi la fel de sigur ca oricare dintre piețele online cu care ești familiarizat, atâta timp cât iei anumite măsuri de precauție.

   Related Articles

   URMĂREȘTE-NE

   4,173FaniÎmi place
   1,347CititoriConectați-vă
   2,421AbonațiAbonați-vă

   ARTICOLE POPULARE