fbpx
6.9 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Ce s-a întâmplat cu Facebook Marketplace 2020?

Vă aflați într-o țară neacceptată.

Călătoriile într-o țară care nu este acceptată de Facebook Marketplace poate duce, de asemenea, la dispariția opțiunii de pe site-ul și aplicațiile Facebook. Dispozitivul dvs. nu este acceptat. Facebook Marketplace funcționează numai pe dispozitive iPhone 5 sau o versiune ulterioară, Android și iPad.

La fel, Există o problemă cu Facebook Marketplace?
Faceți clic pe „Mai multe instrumente>Ștergeți datele de navigare>Ștergeți datele.” În ceea ce privește utilizatorii de telefonie mobilă, aceștia trebuie să se asigure că folosesc cea mai actualizată versiune a aplicației, aruncând o privire pe aceasta în Magazinul Play/App Store. . .. Încercați să dezinstalați și să reinstalați aplicația dacă problema persistă.

La fel, Cum refac Facebook Marketplace?
Accesați Facebook.com și faceți clic pe Marketplace în coloana din stânga. Faceți clic pe Solicitare revizuire și completați formularul. Facebook vă va examina contestația și vă va răspunde în termen de o săptămână. Nu uitați să verificați întotdeauna actualizările în căsuța de asistență sau e-mailul asociat contului dvs. de Facebook.

Întrebări frecvente:

Facebook a eliminat Piața?

Dacă ați folosit Marketplace într-un mod care contravine politicilor noastre comerciale sau standardelor comunității, este posibil ca accesul dvs. la Marketplace să fi fost eliminat. Accesați facebook.com/marketplace.

Unde este pictograma Facebook Marketplace?

Facebook Marketplace vă permite să descoperiți, să cumpărați și să vindeți articole din comunitatea dvs. Căutați pictograma Marketplace în partea de jos a aplicației Facebook pe iPhone și în partea de sus a aplicației pe Android.

Există vreo problemă cu Facebook astăzi?

Momentan, nu am detectat probleme la Facebook. Întâmpinați probleme sau o întrerupere?

Cum remediați o eroare Marketplace?

Soluția este să vă dezinstalați aplicația Facebook, apoi să o instalați din nou. Erorile pieței din Android pot fi remediate prin App Store sau Play Store. După ce aplicația a fost reinstalată cu succes, puteți accesa Marketplace și puteți verifica dacă eroarea a dispărut.

De ce Facebook Marketplace blochează iPad-ul meu?

Unul dintre cele mai comune motive pentru care aplicația Facebook se blochează este că software-ul iPhone-ului este învechit. … Pentru a vă asigura că software-ul iPhone-ului dvs. este actualizat, accesați Setări -> General -> Actualizare software. Dacă este disponibilă o actualizare, instalați-o.

  Cum obțin Facebook Marketplace pe telefonul meu?

  Pentru a ajunge la el (presupunând că utilizați aplicația Facebook pe un iPhone sau Android), atingeți pictograma Marketplace din partea de jos a paginii de pornire (pare o mică vitrină) pentru a începe să navigați prin Marketplace. Folosiți degetul pentru a derula în sus și în jos și pentru a naviga. Atingeți orice listări pe care le considerați interesante pentru a afla mai multe.

  De ce a încetat să funcționeze Facebook pe telefonul meu?

  Un motiv notoriu pentru care Facebook continuă să se oprească pe Android este atunci când aveți prea multe aplicații care rulează în fundal. De fapt, puteți rula multe aplicații pe telefon; dar, în funcție de capacitatea RAM, Facebook s-ar putea să se prăbușească ocazional. Pentru a remedia acest lucru, tot ce aveți nevoie este să ștergeți toate aplicațiile care rulează din panoul Aplicații recente.

  De ce nu este serverul?

  Un server se poate defecta din mai multe motive. Poate că o mașină fizică își pierde puterea sau poate că sistemul de operare sau placa de rețea întâmpină o problemă – multe variabile pot cauza o defecțiune.

  De ce Facebook nu funcționează pe iPhone-ul meu?

  Ieșiți și relansați aplicația

  Primul lucru pe care îl încercăm de obicei atunci când Facebook nu mai funcționează este să tragem în jos pagina de ecran a aplicației pentru a o reîmprospăta. În cazul în care acest lucru nu funcționează, următoarea soluție este să închideți și să relansați aplicația Facebook. Pentru a forța părăsirea unei aplicații, pe iPhone cu Face ID, glisați în sus din partea de jos a ecranului și țineți apăsat.

  De ce Facebook Marketplace spune că ceva a mers prost?

  Dacă descoperiți că Facebook ceva a mers prost, poate este o problemă de cache sau de date temporare. Puteți încerca să vă ștergeți memoria cache și datele. … Problema „ceva a mers prost Facebook” poate fi cauzată de erori de cookie și cache, date de conectare incorecte, extensii incorecte, probleme cu serverul Facebook și permisiuni Facebook.

   De ce Facebook-ul meu afișează o eroare neașteptată?

   Pentru a vă șterge memoria cache

   Faceți clic pe fila Istoricul browserului dvs. Faceți clic pe „Ștergeți datele de navigare” și eliminați fișierele și datele pentru cel puțin ultimele 4 săptămâni. Poate fi necesar să vă reconectați la Facebook și, de asemenea, la SmarterQueue pentru a continua.

   De ce Facebook-ul meu nu funcționează pe iPad-ul meu?

   Dacă vă confruntați cu o problemă cu aplicația Facebook care nu se încarcă pe iPad, este probabil ca aplicația să se confrunte cu o eroare și pur și simplu trebuie să fie repornită. … Pentru a remedia problema, trebuie să opriți rularea aplicației Facebook în fundal și să o lansați din nou de pe ecranul de pornire.

    Cum îmi repar aplicația Facebook pe iPad?

    Prima soluție: Închideți aplicația, apoi reporniți.

    În primele cazuri, problema poate fi rezolvată prin închiderea și apoi repornirea acesteia. Dacă ați deschis anterior aplicația Facebook pe iPad, atunci aplicația ar putea fi în continuare suspendată și în cele din urmă să fie coruptă.

    Cum găsesc Facebook Marketplace?

    În partea stângă sus a Facebook, atingeți fotografia de profil. Atinge Piață. Dacă nu vedeți Piața, atingeți Vedeți mai multe. Atingeți Search Marketplace în stânga sus.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE