fbpx
3.1 C
New York City
luni, decembrie 5, 2022

Ce sa întâmplat cu han seo jun în frumusețea adevărată?

Se pare că Seo-jun a mințit-o, având în vedere interesul ei, și le-a dat ei și celui mai bun prieten al lui Su-ho ocazia de a se reuni. Oricât de mult putem încuraja nava lui Su-ho și Ju-kyung care navighează în acest moment, avem inima frântă pentru Seo-jun, care nu a avut pe nimeni care să-l ajute, când a izbucnit în lacrimi singur.

În ceea ce privește acest, Cu cine ajunge Han Seojun în adevărata frumusețe? Deși era conflictual dacă își permite sau nu să fie într-o relație financiară, și-a dat seama că nu-și mai putea ignora sentimentele. După ce a oferit-o cu o cină câștigată cu greu, Seojun i-a mărturisit sentimentele lui Jugyeong. Spre surprinderea lui, ea a acceptat și au început o relație.

Ținând cont de acest lucru, Seojun ajunge cu Jugyeong? Seojun a anunțat apoi că a decis să urmeze din nou viața de idol, promițând că nu o va răni niciodată. În ciuda asigurării sale, Jugyeong și-a făcut griji că cariera lui va deveni un obstacol în relația lor. Au ajuns să se despartă puțin mai târziu.

Întrebări frecvente:

Cine este Leul în True Beauty?

Seojun îl întâlnește pe tatăl lui Suho și îi spune că Suho este de fapt LEO și că ar trebui să aibă grijă mai mult de fiul său încercând să afle mai multe despre el. Tatăl lui Suho renunță la funcția de CEO, anunțându-și retragerea, ceea ce indică faptul că în sfârșit face primii pași pentru a deveni tată pentru Suho.

Pe cine se bazează Seojun?

așa că JB de la GOT7 este personajul Han Seo Jun adevărat viu, OP l-a întrebat pe creatorul True Beauty dacă JB era în mintea lui să facă Han Seo Jun pentru că arată într-adevăr ca și atunci ea a spus că este corect! Aspectul a fost inspirat de JB dacă doar JYP l-a lăsat pe JB să joace actoria, el este acum Seo Jun.

De ce s-au luptat Sehojun și Suho?

Toți au devenit prieteni foarte buni. După sinuciderea lui Seyeon, Seojun și-a întors furia și frustrarea către Suho, acuzându-l pentru moartea lui Seyeon. În cele din urmă, Suho s-a mutat în Japonia din motive familiale. Când s-a întors, Seojun și-a menținut ostilitatea împotriva lui, aruncând insulte și aproape pornind o luptă.

Adevărata frumusețe are un final fericit?

True Beauty se încheie cu nunta surorii lui Ju-kyoung, spectacolul de debut al lui Seo-jun și apoi un apel înapoi la prima întâlnire apropiată a lui Ju-kyoung și Su-ho – în timp ce ea scoate o carte din iubitul lor magazin de benzi desenate numită, desigur, „Final fericit’.

Vine prietena mea este extraterestră sezonul 2?

My Girlfriend is An Alien sezonul 2 va vedea, de asemenea, chipuri noi, pe lângă distribuția principală din sezonul trecut. Paginile fanilor actorului Bie Hsu Thassapak au împărtășit o grămadă de postere oficiale din sezonul 2. Mult așteptatul sitcom fantasy chinezesc My Girlfriend is An Alien este pregătit să revină cu al doilea sezon.

Este autorul cărții True Beauty este căsătorit?

Ea a anunțat că este mamă singură. Fanii au fost luați prin surprindere. True Beauty este una dintre cele mai populare drame din 2021.

Autorul cărții True Beauty are un copil?

Autorul Yaongyi din spatele popularului webtoon „True Beauty” a dezvăluit că este o mamă singură. Pe 16 februarie, artista webtoon a dezvăluit fotografia ei și a fiului ei mai jos pe rețelele de socializare. Ea a spus: „Am un copil mic care este mai prețios decât viața mea.

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE POPULARE