fbpx
13 C
New York City
joi, octombrie 6, 2022

Ce sunt meta cuvintele cheie în seo?

Meta cuvintele cheie sunt meta-etichete pe care le puteți folosi pentru a oferi motoarelor de căutare mai multe informații despre conținutul unei pagini. Acestea se găsesc în codul sursă HTML al unei pagini web și nu sunt vizibile pentru vizitatori.

Ținând cont de acest lucru, Ce sunt meta cuvintele cheie pe un site web?
Ce sunt meta cuvintele cheie? Meta cuvintele cheie sunt o opțiune de etichetă care ar putea fi folosită pentru a oferi mai multe informații motoarelor de căutare despre ce este vorba despre o pagină. O etichetă definește despre ce sunt diferite tipuri de metadate într-un document HTML.

De asemenea a fost întrebat, Ce înseamnă meta în SEO?
O meta descriere este un element HTML care oferă un scurt rezumat al unei pagini web. Eticheta meta descriere a unei pagini este afișată ca parte a fragmentului de căutare într-o pagină cu rezultate ale motorului de căutare (SERP) și este menită să ofere utilizatorului o idee despre conținutul care există în pagină și despre modul în care acesta are legătură cu interogarea sa de căutare.

Întrebări frecvente:

Ce este un exemplu de meta-cheie?

De exemplu, dacă meta-cheie „descărcare” este adesea introdus pe o pagină web, pagina va fi mai ușor de găsit la căutarea „descărcare”. Micul obstacol de a „completa” metaeticheta cuvântului cheie în rezultatele căutării pentru a aduce paginile web înainte duce la un abuz al etichetei.

Care este scopul meta cuvintelor cheie?

Meta-etichetele sunt folosite „în culisele” unei pagini de site web pentru a comunica informații despre pagina respectivă către crawlerele motoarelor de căutare. Eticheta Meta Keyword este folosită – sau mai precis, a fost folosită – pentru a informa Google și alte motoare de căutare care cuvinte cheie au fost cele mai relevante pentru conținutul unei anumite pagini web.

Ce ar trebui să adaug la meta cuvintele cheie?

Descrierea și cuvintele cheie sunt introduse în etichetele . De exemplu, în codul de mai jos, avem meta name=”descriere” și meta name=”keywords”. Eticheta meta http-equiv specifică codificarea caracterelor și a fost adăugată automat de editorul meu HTML la crearea paginii.

Câte cuvinte cheie poți pune într-o metaetichetă?

Nu există o limită oficială a numărului de meta cuvinte cheie pe care le puteți avea. Fiecare motor de căutare își stabilește propriile reguli. Cu toate acestea, este o practică bună să aveți mai puțin de 10% din totalul cuvintelor unei pagini. Dacă, de exemplu, pagina ta are 300 de cuvinte, este mai bine să ai maximum 30 de cuvinte în meta tag-ul tău de cuvinte cheie.

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE POPULARE