fbpx
6.9 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Ce temă de culoare ar trebui să fie site-ul meu?

Luați în considerare personalitatea și emoțiile publicului țintă. Apoi alegeți cea mai bună culoare care să servească drept culoare primară pentru schema de culori a site-ului dvs. web. De exemplu, dacă sunteți o companie de alimente ecologice, cel mai bun pariu ar fi probabil verde, deoarece este asociat cu natura și sănătatea.

De asemenea oamenii întreabă, Care este cea mai bună culoare de fundal pentru un site web? Albul nu este doar cea mai bună culoare de fundal pentru site-uri web, dar este și una dintre cele mai comune. Este neutru, așa că îl poți folosi cu orice. Principala preocupare cu un fundal alb este utilizarea culorilor mai închise pentru contrast. Nu folosiți alb și un galben moale, de exemplu, deoarece textul se va estompa în fundal.

Ținând cont de acest lucru, Câte culori ar trebui să aibă un site web? Deci, pentru a răspunde în sfârșit la această întrebare, utilizați doar trei culori – asigurați-vă că două dintre acestea sunt culorile mărcii dvs. și cealaltă ar trebui să fie albă. Dacă aveți un logo colorat, puteți oricând să puneți o versiune albă a acestuia pe site-ul dvs. web dacă doriți un design minimalist.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Cum aleg o culoare de fundal?

Nu există un răspuns corect sau greșit la alegerea culorii de fundal. Cu toate acestea, este important să ne gândim, deoarece fundalul are un impact asupra subiectului pe care îl înconjoară. Unii artiști pot găsi monocromaticul atrăgător pentru că este calmant. Este, de asemenea, o strategie bună dacă nu doriți ca subiectul să apară.

Cum marcați culorile pe un site web?

Dacă culoarea logo-ului dvs. este o culoare închisă, asocierea acesteia cu o culoare mai strălucitoare ar putea ajuta la creșterea atractivității site-ului dvs. Cu toate acestea, ar trebui să utilizați cu moderație culoarea secundară, astfel încât culoarea principală a mărcii să poată domina. Best Buy este o marcă cunoscută pentru galbenul său. Cu toate acestea, site-ul lor folosește galben cu albastru închis.

Ce culoare atrage prima ochiul?

Pe de altă parte, deoarece galbenul este cea mai vizibilă culoare dintre toate culorile, este prima culoare pe care ochiul uman o observă. Folosiți-l pentru a atrage atenția, cum ar fi un semn galben cu text negru sau ca accent.

Ce este culoarea de accent pe site?

O culoare de accent este o culoare contrastantă folosită pentru a atrage atenția asupra elementelor cheie ale unei pagini web. Este o modalitate de a folosi culoarea pentru a vă asigura că cele mai importante link-uri, butoane sau secțiuni de pe un site web nu sunt trecute cu vederea. Cel mai important, culorile de accent sunt folosite pentru a atrage atenția asupra îndemnurilor cheie la acțiune (CTA).

Cum pui o culoare de fundal pe HTML?

Pentru a adăuga culoarea de fundal în HTML, utilizați proprietatea CSS background-color. Setați-l la numele sau codul de culoare dorit și plasați-l într-un atribut de stil. Apoi adăugați acest atribut de stil la un element HTML, cum ar fi un tabel, un titlu, un div sau o etichetă span.

Ce este un fundal bun pentru site-ul web?

Vă recomandăm o imagine de fundal de aproximativ 2000 de pixeli lățime ca regulă generală, deoarece fotografiile cu această rezoluție vor fi clare pentru majoritatea vizitatorilor, chiar dacă le folosiți ca fundal într-un bloc cu mult conținut.

Care sunt cele mai bune 3 culori care se potrivesc?

Seturi de 3 culori care merg de minune împreună

Dacă sunteți în căutarea unor combinații de 3 culori de bază, dar mereu populare, pentru a vă lansa paleta de culori, gândiți-vă la combinații precum: galben, roșu și albastru. Verde, portocaliu și violet. Teal, magenta și auriu.

Care este regula de decorare 60 30 10?

Ce este regula 60-30-10? Este o regulă clasică de decor care ajută la crearea unei palete de culori pentru un spațiu. Se precizează că 60% din cameră ar trebui să fie o culoare dominantă, 30% să fie culoarea sau textura secundară, iar ultimii 10% să fie un accent.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE