fbpx
7.9 C
New York City
joi, aprilie 18, 2024

Cine este vocea emisiunii infografice?

Infographics Show este un canal YouTube american și o companie care oferă videoclipuri educaționale. Videoclipurile sunt povestite de informaticianul Andrej Preston sau de un alt editor/narator de conținut.

La fel, Infografica este părtinitoare?
Infographics Show este un canal YouTube interesant, care explorează o mare varietate de conținut în animații colorate și dinamice. Deși trebuie să urmăriți cu atenție – deoarece conținutul uneori este părtinitor din punct de vedere politic – afișând un punct de vedere critic, recomand cu căldură acest canal.

La fel, Câți bani câștigă afișarea infografică?
Salariul mediu anual estimat, inclusiv de bază și bonus, la The Infographics Show este de 88.488 USD sau 42 USD pe oră, în timp ce salariul mediu estimat este de 104.828 USD sau 50 USD pe oră.

Întrebări frecvente:

Cine povestește Kurzgesagt?

Se discută subiecte științifice, tehnologice, politice, filozofice și psihologice. Povestite de Steve Taylor, videoclipurile de pe canal durează de obicei 4-16 minute, multe dintre ele fiind disponibile în limba germană prin canalul Dinge Erklärt – Kurzgesagt.

Care este sensul Kurzgesagt?

Numele canalului derivă din germanul kurz-gesagt (IPA: [ˈkʊɐ̯ts gəˈzaːkt]), care, luat la propriu, se traduce prin „scurt spus”. Echivalentul în limba engleză al acestei fraze s-ar traduce prin „în câteva cuvinte” sau „în scurt timp”, acesta din urmă fiind folosit ca subtitrare în engleză pentru numele canalului.

Câți bani primești pentru 1 miliard de vizualizări pe YouTube?

Doar 870.000 USD (doar întreabă-l pe Psy)

Philipp Dettmer este om de știință?

În cele din urmă, a făcut o diplomă de istorie și s-a implicat în știință doar prin interesul său pentru infografică. … Acest lucru l-a determinat, în 2013, să creeze Kurzgesagt (AKA „Într-o coajă de nucă”), unul dintre cele mai populare canale științifice de pe YouTube.

  Philipp Dettmer este german?

  Philipp Dettmer este scriitorul principal, fondatorul și actualul CEO al canalului Kurzgesagt – În scurt timp. El este, de asemenea, autorul Immune, prima carte publicată a lui Kurzgesagt. El este un designer de informații din München, Germania.

  Cât valorează Kurzgesagt?

  Valoarea netă a lui Kurzgesagt din martie 2020 este la nord de 2,7 milioane de dolari!

  Ce înseamnă când spui pe scurt?

  pe scurt. : într-o declarație foarte scurtă.

  Cât de mult a făcut Baby Shark pe YouTube?

  YouTube Money Calculator a estimat că piesa a câștigat 17 milioane de dolari numai pe platformă, de la lansare.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE