fbpx
6.9 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Comentariile pe blog sunt bune pentru seo?

Comentariile pe blog au avantaje puternice de SEO, rețele și trafic. Ar trebui să lăsați în mod regulat comentarii cu valoare adăugată, de formă lungă pe blogurile obișnuite din nișa dvs. pentru a vă ajuta cu crearea de link-uri și strategia mai largă de marketing digital. Cu cât comentariul este mai bun, cu atât vei obține rezultate mai bune din el.

În ceea ce privește acest, Este eficient comentariul pe blog? Chiar dacă comentariile pe blog sunt inutile pentru construirea de linkuri, atunci când sunt utilizate în mod corespunzător, pot avea ca rezultat o creștere a traficului către site-ul dvs. … Deci, vă rugăm să nu utilizați comentariile pe blog ca o modalitate de a crea link-uri către site-ul dvs.

  În ceea ce privește acest lucru, Comentariile contează pentru SEO? În ceea ce privește SEO, comentariile contează ca conținut de pagină! Așa este, cu cât postările tale primesc mai multe comentarii de înaltă calitate, cu atât mai mult conținut pe care motoarele de căutare îl citesc pe pagina ta și cu atât postarea ta se va clasa mai sus în motoarele de căutare.

  Întrebări frecvente:

  De ce este importantă comentariile pe blog în SEO?

  Bloggerii care doresc să facă pentru perspectiva SEO, o fac pentru a crea backlink-uri, unele pentru creșterea rangului Alexa și altele pentru răspândirea cunoștințelor. Comentariul pe blog joacă un rol important pentru a atrage trafic, adică pentru a atrage vizitatorii pe blog sau pe site-ul web și pentru a crea o relație cu utilizatorii sau cititorii.

  Comentariile ajută la clasarea Google?

  John Mueller de la Google îi sfătuiește pe proprietarii de site-uri că eliminarea tuturor comentariilor de pe un site web poate avea un impact negativ asupra clasamentelor de căutare. … Vor să elimine comentariile de pe site-ul lor și să întrebe dacă acest lucru se poate face fără a pierde clasamente. Răspunsurile scurte sunt: ​​Da, Google include comentariile în clasamentul paginilor web.

   Sunt comentariile WordPress bune pentru SEO?

   Comentariile implicite WordPress sunt, de asemenea, foarte prietenoase cu SEO.

   • Comentariile profunde, perspicace, cu discuții relevante, pot contribui în mare măsură către transformarea unei postări de blog de 2.000 de cuvinte într-o pagină cu conținut de înaltă calitate în valoare de 4.000 de cuvinte. Desigur, principalul motiv pentru care comentariile WordPress sunt atât de prietenoase cu SEO este pur și simplu că există.

   Comentariile HTML afectează SEO?

   Cu toate acestea, nu va avea deloc impact din perspectiva SEO. Înseamnă că conținutul dintre etichetele de comentarii nu va fi afectat. … Nu au niciun impact SEO.

    Care este cea mai bună structură de antet pentru SEO?

    Puteți ajunge până la eticheta H4, eticheta H5, eticheta H6, în funcție de structura articolului dvs. Această ierarhie a titlurilor este cea mai bună practică SEO pe care toate cele mai bune site-uri web o folosesc pentru a se clasa. Etichetele de titlu ajută motoarele de căutare să înțeleagă și să clasifice mai bine conținutul dvs.

    Comentariile de blog ajută SEO 2021?

    În ultimii câțiva ani, SEO au ajuns să înțeleagă și să accepte că comentarea pe bloguri nu ajută la construirea de link-uri către site-urile lor. În această privință, comentariile nu au valoare inerentă de optimizare a motoarelor de căutare (SEO) în afară de participarea la o conversație cu persoane care au aceleași idei.

    Ce este postarea pe blog în SEO?

    Blog SEO este practica de optimizare a conținutului unui blog, a arhitecturii site-ului și a codului HTML pentru motoarele de căutare. Sarcinile obișnuite asociate cu SEO pentru blog includ optimizarea pe pagină, instalarea de pluginuri, îmbunătățirea vitezei de încărcare a paginii și linkurile interne.

    De ce sunt importante comentariile pe blog?

    Când comentezi pe bloguri, ajută la crearea de backlink-uri, care la rândul lor generează trafic. Cele mai multe dintre aceste link-uri sunt link-uri fără urmărire și, prin urmare, au valoare mică; cu toate acestea, procesul este încă util. Pentru blogurile mai noi, comentarea va ajuta la indexarea mai rapidă a blogului dvs.

    Ar trebui să dezactivați comentariile pe blogul dvs.?

    Când lansați un blog, este posibil ca comentariile să fie activate în mod implicit. Este ușor să rulați cu acestea activate, dar nu există nicio regulă care să spună că blogurile trebuie să aibă comentarii.

    Ar trebui să dezactivez comentariile?

    Comentariile nu au valoare

    Dacă aveți comentariile activate, este important să le citiți. Dacă majoritatea comentariilor nu inspiră conversația dintre utilizatori sau nu contribuie în mod valoros la marca dvs., luați în considerare dezactivarea acestora.

    Ar trebui să folosesc comentariile Facebook pe blogul meu?

    Când oamenii comentează ceva, acesta apare nu numai pe blogul tău, ci și în fluxul lor de știri. Fluxul lor este văzut de mult mai mulți oameni. De cele mai multe ori, prietenii lor sunt probabil să nu fie complet conștienți de site-ul dvs. Deci, ceea ce face pentru a rezuma este „vă pune site-ul în fața unui nou public”.

    Blogurile au o secțiune de comentarii?

    Da, unele bloguri pot primi o ușoară creștere a traficului de căutare datorită secțiunii de comentarii. Dar veți avea nevoie de o cantitate bună de comentarii de înaltă calitate, bogate în cuvinte cheie. Deoarece comentariile pe blog nu au un efect uriaș asupra traficului dvs., nici ele nu au un efect uriaș asupra veniturilor dvs.

    Ce este trimiterea Ping în SEO?

    Trimiterea Ping sau Pingul este o modalitate de a notifica motoarele de căutare cu privire la un conținut nou sau o pagină nouă a site-ului dvs. web prin notificarea crawlerelor web despre aceasta, adică pentru a informa motoarele de căutare că a existat o actualizare pe site-ul dvs. web.

    Ce ar trebui să comentez la un articol bun?

    Spune-i cititorului că ți-a plăcut sau a-ți apreciat munca lui. Spuneți în mod specific ce v-a plăcut la munca cititorului. În final, îi mulțumim scriitorului pentru munca sa.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE