fbpx
21.8 C
New York City
vineri, iulie 19, 2024

Costă să vinzi pe Instagram?

Fără costuri asociate pentru a vinde online cu Instagram, este un instrument de marketing gratuit care poate fi folosit pentru a vă extinde acoperirea. Și cu peste 1 miliard de utilizatori, de ce să așteptați să vă configurați pagina de cumpărături Instagram.

Pe lângă asta, Cum funcționează vânzarea pe Instagram?
Puteți vinde direct prin postările dvs. cu o pagină Instagram care poate fi cumpărată. Dacă locuiți în S.U.A., este ușor să activați etichetarea produselor. Adăugați un CTA în biografia dvs. (lângă linkul dvs.) și trimiteți-vă la o pagină de destinație Instagram care este optimizată pentru utilizatorii de telefonie mobilă. Postați conținut din culise prin Instagram Stories.

În mod similar, Cum accept plata pe Instagram?
Instagram vă permite acum să stocați informații de plată și să cumpărați produse direct în aplicație. Funcția de plată apare în Setări în aplicație, cu o opțiune de a adăuga informații despre cardul de debit sau de credit, de a urmări plățile anterioare și de a seta un cod pentru securitate suplimentară.

Întrebări frecvente:

Este gratuit să vinzi pe Instagram?

Puteți începe să vindeți gratuit pe Instagram cu aceste 9 sfaturi: Optimizați-vă profilul de afaceri Instagram. Configurați cumpărăturile pe Instagram pentru a vinde produse. Creați povești Instagram Cumpărături.

De câți urmăritori aveți nevoie pentru a înființa un magazin Instagram?

Nu există un număr minim de urmăritori necesar pentru a avea un cont de cumpărături Instagram. Puteți începe să etichetați produse pe Instagram chiar dacă nu aveți urmăritori. Dacă aveți 10.000 de urmăritori, puteți utiliza funcția de glisare în sus în poveștile dvs., dar asta nu are legătură cu un cont de cumpărături.

Cum pot vinde pe Instagram fără un site web?

Accesați Setări în dreapta jos și atingeți „Cont”. Atingeți „Comutați la un cont profesional” și selectați „Afaceri”. Veți fi direcționat către pașii care v-ar ajuta să vă conectați pagina de afaceri Facebook la contul dvs. de afaceri Instagram. Acest pas este opțional în cazul în care nu aveți o pagină de afaceri pe Facebook.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE