fbpx
15.6 C
New York City
vineri, septembrie 30, 2022

Cum adaug cărți pe site-ul meu?

Când citiți o carte, una dintre opțiunile de partajare pe care le aveți este abilitatea de a încorpora cartea pe un site web. Dacă doriți să încorporați o carte, faceți clic pe opțiunea din meniu și veți primi un cod de încorporare complet. Faceți clic pe Copiere în clipboard și apoi inserați codul de încorporare într-un editor HTML.

În ceea ce privește acest, Ce este cartea site-ului? O carte online este o resursă sub formă de carte care poate fi citită doar pe Internet. Diferă de ideea obișnuită a unei cărți electronice, care este de obicei disponibilă utilizatorilor pentru a descărca și citi local pe un computer, smartphone sau pe un e-reader.

Pe lângă asta, Îmi pot vinde cartea electronică pe Amazon și pe site-ul meu web? Odată ce ai terminat de scris cartea electronică, ai de ales: vinde-o pe Amazon sau pe site-ul tău web. … Puteți alege să vă vindeți cartea electronică pe propriul site sau o puteți vinde pe popularul site de cumpărături, Amazon.

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  Cartea mea are nevoie de un site web?

  A avea un site web oferă cărții tale un sentiment de profesionalism și validitate. Un site web este, de asemenea, singurul loc în care păstrați controlul 100% asupra conținutului, ceea ce înseamnă că nu sunteți la mila modificărilor site-ului, așa cum sunteți cu algoritmii Facebook. Site-ul dvs. web joacă un rol vital și în eforturile dvs. de marketing.

  Crearea unui site web pe Wix este gratuită?

  Puteți crea un site web gratuit cu Wix, care vine cu un domeniu Wix. Pentru a arăta instantaneu mai profesionist online, obțineți un nume de domeniu personalizat.

  Pot să-mi vând cartea electronică pe site-ul meu?

  Notă: Deși vă puteți vinde absolut cărțile electronice pe o piață precum Amazon, există avantaje serioase în a vă vinde munca direct de pe propriul site. Vânzarea directă a cărților electronice vă oferă cel mai mare control, independență și procentaj din vânzări.

  Pot să pun un EPUB pe site-ul meu?

  2 Răspunsuri. Fișierele epub sunt doar HTML/XML și CSS, așa că puteți deschide cu ușurință containerul epub (este un zip), apoi puteți analiza XML-ul din interior folosind un limbaj precum PHP. Nu ar trebui să fie prea greu să faci asta.

  Related Articles

  URMĂREȘTE-NE

  4,173FaniÎmi place
  1,347CititoriConectați-vă
  2,421AbonațiAbonați-vă

  ARTICOLE POPULARE