fbpx
19.5 C
New York City
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Cum adaug cuvinte cheie la Google Chrome?

Le puteți controla în Chrome făcând clic pe meniu > Setări > Motor de căutare > Gestionați motoarele de căutare. Câmpul „Cuvânt cheie” definește cuvântul cheie personalizat care lansează o căutare personalizată. Adăugați unul scurt pentru a accelera lucrurile.

În mod similar, Cum folosesc cuvinte cheie peste tot? Acesta poate fi accesat printr-un link trimis către e-mailul pe care l-ați specificat la crearea contului dvs. Keywords Everywhere. După ce aveți cheia API, copiați-o și inserați-o în pagina de setări Cuvinte cheie pretutindeni. (Puteți ajunge acolo făcând clic pe butonul de extensie Keywords Everywhere din browser și accesând „Setări”).

La fel, Cum căutați un cuvânt într-o pagină web? Puteți vedea câte exemple ale acestui cuvânt există. iPad (Safari): Când vizualizați o pagină web, faceți clic pe caseta de căutare din colțul din dreapta sus al ecranului. Caseta de căutare apare în partea dreaptă sus a tastaturii de pe ecran. Tabletă Android: selectați meniul din dreapta sus, apoi selectați „Găsiți pe pagină” în meniu.

Întrebări frecvente:

Cum găsești cuvinte cheie într-un articol?

Concentrați-vă pe ultimul paragraf pentru cuvintele cheie care apar și în primul paragraf, titlu și în restul articolului. Prima și ultima propoziție din ultimul paragraf al unui articol vor conține cel mai adesea cuvintele cheie principale sau cuvinte cheie strâns legate.

Navigarea prin cuvinte cheie este gratuită?

Cuvânt cheie Surfer. Keyword Surfer este o extensie 100% gratuită care vă permite să vedeți volumele de căutare direct în rezultatele căutării Google.

Ce înseamnă CPC în cuvinte cheie?

Licitarea cost-pe-clic (CPC) înseamnă că plătiți pentru fiecare clic pe anunțuri. Pentru campaniile de licitare CPC, setați o sumă licitată cost-pe-clic maximă – sau pur și simplu „CPC maxim” – care este cea mai mare sumă pe care sunteți dispus să o plătiți pentru un clic pe anunț (cu excepția cazului în care setați ajustări ale sumelor licitate, sau folosind CPC îmbunătățit). Max. dvs.

Cum găsesc CPC-ul unui cuvânt cheie?

CPC) se calculează împărțind costul total al clicurilor dvs. la numărul total de clicuri.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE