fbpx
15.3 C
New York City
sâmbătă, octombrie 1, 2022

Cum adaug o galerie pe site-ul meu?

Selectați Editați site-ul sau Editați site-ul pentru a deschide generatorul de site-uri web. Accesați pagina și locația în care doriți să adăugați o galerie foto și adăugați o secțiune. Adăugați secțiunea Galerie de imagini > Galerie foto, apoi alegeți Adăugați lângă aspectul dorit. Nu vă faceți griji, puteți schimba oricând aspectul mai târziu.

La fel, Care este scopul unei galerii într-un site web?
Galeriile sunt o modalitate populară de a integra imagini într-un site web, permițând utilizatorilor să vadă mai multe imagini clar simultan. Există mai multe metode diverse de a genera prezentări de diapozitive, cum ar fi acestea, inclusiv încorporarea unei simple galerii Lightbox în site-ul dvs. cu un cod sursă și implementarea galeriei foto prin HTML.

Ținând cont de acest lucru, Cum creez o pagină de galerie în WordPress?
Mai întâi, trebuie să editați postarea sau pagina în care doriți să adăugați galeria de imagini. Pe ecranul de editare post, faceți clic pe pictograma Adăugare bloc nou și selectați blocul Galerie. Aceasta va adăuga blocul Galerie la editorul dvs. WordPress, unde puteți face clic pe butonul „Încărcați” pentru a încărca fotografii de pe computer.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Cum partajez Google Foto site-ului meu?

Accesați photos.google.com și deschideți orice imagine pe care doriți să o încorporați în site-ul dvs. web. Atingeți pictograma Partajare (tutorial video) și apoi faceți clic pe butonul Obțineți link pentru a genera un link care poate fi partajat al acelei imagini. Accesați j.mp/EmbedGooglePhotos, inserați acel link și va genera instantaneu codul de încorporare pentru fotografia selectată.

Puteți încorpora un album foto Facebook pe site-ul web?

Dacă Facebook vă oferă opțiunea de a vă încorpora albumul foto:

Faceți clic pe săgeata din colțul din dreapta sus al postării dvs. și în meniul drop-down, veți vedea o opțiune Încorporare (vezi mai jos). Faceți clic pe Încorporați. Acum veți vedea un cod.

Cum adaug un album de pe Facebook pe site-ul meu?

Doar faceți clic pe feedul albumului dvs. Facebook pe care doriți să îl încorporați. În editorul de flux live, faceți clic pe butonul Încorporați din partea de sus. Din opțiunile de aici, selectați Adăugați la un widget. Pluginul vă va trimite acum la pagina Widgeturi.

Care este scopul galeriei foto?

Primul și cel mai evident scop al includerii unei galerii foto pe site-ul dvs. este afișarea produselor sau serviciilor pe care le oferiți. Arată că vă oferă dvs. și afacerii dvs. un aer de credibilitate și vă dovedește că sunteți în spatele calității muncii dvs.

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE POPULARE