fbpx
8.9 C
New York City
joi, aprilie 18, 2024

Cum ajung la biblioteca mea de reclame Facebook?

Deschide Facebook Ad Library

Pentru a accesa Biblioteca de anunțuri Facebook, faceți clic pe acest link sau introduceți facebook.com/ads/library în bara de adrese a browserului. Odată ce ați încărcat pagina, aceasta va arăta ca un motor de căutare obișnuit.

De asemenea a fost întrebat, Cum îmi văd reclamele de pe Facebook? Accesați pagina atingând numele acesteia în fluxul de știri sau căutând-o. Atingeți Vedeți tot de mai jos Transparența paginii. Atingeți Accesați biblioteca de anunțuri sub Anunțuri din această pagină. Veți vedea anunțuri pe care Pagina rulează în prezent în țara dvs. (dacă există).

În mod similar, Ce este biblioteca de reclame a Facebook? Biblioteca de anunțuri oferă transparență publicitară, oferind o colecție cuprinzătoare, care poate fi căutată, a tuturor reclamelor care rulează în prezent din aplicațiile și serviciile Facebook, inclusiv Instagram. … Efectuați căutări personalizate de cuvinte cheie ale reclamelor active și inactive despre probleme sociale, alegeri sau politică.

  Întrebări frecvente:

  Când a lansat Facebook biblioteca de anunțuri?

  De la lansarea sa în 2018, politica de transparență a Bibliotecii de anunțuri Facebook a permis guvernelor, jurnaliștilor, cercetătorilor și oamenilor obișnuiți să valideze fiabilitatea surselor care răspândesc știri prin mass-media.

  Cum găsesc reclamele concurenților?

  Accesați raportul Poziții de cercetare în publicitate și interogați domeniul concurentului dvs. în bara de căutare. Aceasta vă arată toate cuvintele cheie pe care Semrush le-a găsit anunțurile afișate. Utilizați raportul Copii de anunțuri pentru a vedea anunțurile reale difuzate de concurentul dvs. Priviți titlurile și descrierile lor pentru a înțelege poziționarea lor.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE