fbpx
6.4 C
New York City
sâmbătă, martie 25, 2023

Cum caut un cuvânt în codul Visual Studio?

VS Code vă permite să căutați rapid toate fișierele din folderul deschis curent. Apăsați Ctrl+Shift+F și introduceți termenul de căutare.

De asemenea a fost întrebat, Cum caut conținut în Visual Studio? Noua experiență este disponibilă prin căutarea „Găsiți în fișiere” sau „Înlocuire în fișiere” în căutarea Visual Studio (Ctrl+Q în mod implicit). Puteți ajunge la aceste comenzi și cu Ctrl+Shift+F și respectiv Ctrl+Shift+H.

În ceea ce privește acest lucru, Cum găsești clasa VS Code? InteliJ are o opțiune „Include articole non-proiect” atunci când căutați clase folosind ⌘ + O sau ctrl+O .

Întrebări frecvente:

Cum folosesc comenzile VS Code?

VS Code este la fel de accesibil de la tastatură. Cea mai importantă combinație de taste de știut este Ctrl+Shift+P, care afișează Paleta de comenzi. De aici, aveți acces la toate funcționalitățile VS Code, inclusiv comenzile rapide de la tastatură pentru cele mai comune operațiuni.

Cum rulez codul în VS Code?

În VS Code, trebuie doar să utilizați o comandă rapidă pentru a rula codul. Această comandă rapidă este Ctrl + Alt + N. Mai există câteva moduri de a rula codul. Apăsarea F1 și apoi alegerea „Run Code” funcționează de asemenea.

Cum caut o clasă în Visual Studio?

Încercați Alt + F12 în Visual Studio 2010. Deschide dialogul Găsire simbol care vă permite să căutați metode, clase etc.

Unde găsesc VS Code pe Mac?

Utilizați dublu clic pentru unele browsere sau selectați pictograma „lupă” cu Safari. Trageți Visual Studio Code. aplicația în folderul Aplicații, făcându-l disponibil în macOS Launchpad. Adăugați VS Code la Dock făcând clic dreapta pe pictogramă pentru a afișa meniul contextual și alegând Opțiuni, Păstrați în Dock.

Cum executați o comandă în VS Code?

Afișați vizualizarea Extensii făcând clic pe pictograma Extensii din bara de activități din partea laterală a VS Code sau pe comanda Vizualizare: Extensii (Ctrl+Shift+X).

Cum creez o comandă rapidă în VS Code?

Toate comenzile rapide de la tastatură din VS Code pot fi personalizate prin legăturile de tastatură. fișier json. Pentru a configura comenzile rapide de la tastatură prin fișierul JSON, deschideți editorul de comenzi rapide de la tastatură și selectați butonul Open Keyboard Shortcuts (JSON) din partea dreaptă a barei de titlu a editorului. Aceasta vă va deschide combinațiile de taste.

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE POPULARE