fbpx
7.9 C
New York City
luni, februarie 26, 2024

Cum caut un logo cu o imagine?

Pentru a efectua o căutare pe acest logo, ar trebui mai întâi să navigați la site-ul web USPTO. Faceți clic pe „Mărci comerciale” și selectați „Căutare mărci comerciale”. Navigați la Sistemul de căutare electronică a mărcilor comerciale (TESS). Punctul de pornire pentru o căutare a siglei este Manualul de coduri de căutare a designului al USPTO.

În ceea ce privește acest lucru, Cum găsesc marca comercială a unui logo? Puteți căuta gratuit toate mărcile înregistrate și solicitate, utilizând Sistemul de căutare electronică a mărcilor comerciale (TESS) al Oficiului de Brevete și Mărci din SUA (USPTO). Dacă marca dvs. include un element de design, va trebui să îl căutați folosind un cod de design.

Având în vedere acest lucru, Poate Google să recunoască o imagine? Google Lens

Printre abilitățile sale se numără abilitatea de a recunoaște plante, animale și repere și funcționează un pic ca o căutare de imagini pe site-ul principal Google. Pe Android, deschideți aplicația Google Lens și veți putea să vă uitați prin imaginile aflate deja pe telefon sau să atingeți Căutare cu camera.

Întrebări frecvente:

Ce se întâmplă dacă logo-ul meu arată ca al altcuiva?

Una dintre cele mai frecvente forme de încălcare a drepturilor de autor apare atunci când o companie încearcă să folosească un logo care arată similar sau folosește un limbaj similar cu un alt logo protejat prin drepturi de autor. Dacă logo-ul concurent creează confuzie, atunci proprietarul său ar putea face față unei acțiuni legale pentru încălcare.

Poți identifica această imagine?

Mai întâi, faceți o fotografie a ceea ce doriți să identificați. Apoi deschideți aplicația Google Foto, selectați fotografia respectivă și atingeți pictograma Google Lens. De acolo, ar trebui să puteți accesa toate instrumentele și funcțiile menționate mai sus pe telefonul Android.

Poți copia sigla cuiva?

Desigur, este legal să copiați un logo, să schimbați culorile și să îl modificați ușor ȘI să îl rotiți la 90°. Perfect legal. Doar nu-l utilizați în public pentru propria companie sau veți cheltui mai mult timp și bani încercând să vă apărați decât ați fi folosit timp și bani pentru a vă crea propriul logo.

Puteți folosi sigla altcuiva pe site-ul dvs.?

Logos: Regula generală

Regula generală este să nu presupuneți că aveți permisiunea de a utiliza sigla altei companii sau persoane. Terții sunt sfătuiți să nu folosească logo-ul altuia în niciun scop, cu excepția cazurilor specificate în mod specific prin licență, acord semnat sau altă permisiune scrisă cu o anumită companie sau persoană.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE