fbpx
6.9 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Cum cauti direct in bara de adrese pe youtube?

În bara de căutare trebuie doar să scrieți: site:youtube.com whateveryouwanttosearchfor și va căuta numai conținut pe youtube.com. Da, da poți. Tot ce trebuie să faci este să tastați youtube.com, iar înainte de a da clic pe Enter sau de a căuta apăsați tasta Tab de pe tastatură.

Pe lângă asta, Cum cauti in bara de adrese pe YouTube?
După ce vedeți „youtube .com” în bara de adrese, puteți apăsa butonul Tab de pe tastatură pentru a activa căutarea. Adresa URL din bara de adrese se va converti apoi într-un motor de căutare care spune: „Căutare YouTube Video Search:” atunci când introduceți interogarea și apăsați Enter.

De asemenea oamenii întreabă, Cum caut direct în bara de adrese?
Pentru a căuta Google Drive direct din bara de adrese, tastați „Drive”, apoi apăsați pe Drive. Căutarea Google Drive va deveni disponibilă instantaneu. Ar trebui să vedeți textul evidențiat „Căutați în Google Drive”. Acum introduceți numele fișierului sau textul pe care doriți să îl căutați, urmat de tasta Enter.

Întrebări frecvente:

Cum cauti rapid pe YouTube?

„Căutare rapidă” vă permite să căutați rapid folosind următoarele mecanisme: * Selectați un cuvânt sau o expresie pe orice site web, faceți clic dreapta și alegeți „Youtube IT” din meniul contextual.

De ce nu pot căuta din bara de adrese?

Resetați browserul

Pe Google Chrome, accesați Setări și derulați în jos pentru a face clic pe Avansat. Acum derulați în jos până la capăt și selectați Restabiliți setările la valorile implicite inițiale pentru a reseta Google Chrome. În mod similar, în Firefox, tastați about:support în bara de adrese și faceți clic pe Refresh Firefox…

Cum îți pui adresa direct în bara de adrese?

Va trebui să găsiți bara lungă de adrese albă din partea de sus a paginii, apoi să introduceți adresa în acea bară. Apăsați ↵ Enter pentru a accesa direct site-ul web. Asigurați-vă că ați primit corect adresa! Citiți mai departe pentru formulare și trucuri specifice care vă pot ajuta să înțelegeți mai bine cum să navigați pe Internet.

Care este bara de adrese a browserului?

Bara de adrese este câmpul de text familiar din partea de sus a interfeței grafice cu utilizatorul (GUI) a unui browser web, care afișează numele sau adresa URL (locator uniform de resurse) a paginii web curente. Utilizatorii solicită site-uri web și pagini tastând fie numele, fie adresa URL în bara de adrese.

Cum activez o filă?

Noul aspect al filei a fost activat în mod implicit pe orice dispozitiv Android care utilizează deja Chrome. Conform unui raport al 9to5Google, dacă actualizați la cea mai recentă versiune Chrome și tot nu vedeți noul aspect, îl puteți activa manual, mergând la „chrome://flags/#enable-tab-grid-layout” într-un fila browser.

De ce deschide YouTube o filă nouă?

Acesta este comportamentul normal pentru paginile de vizionare YouTube. Așa este de multă vreme. Dacă dați clic pe un link, pagina se va încărca și redarea videoclipului va începe. Dacă îl deschideți într-o filă sau fereastră nouă, va începe redarea.

Cum filtrez YouTube după locație?

Pasul 1: Mergeți la Videoclipuri YouTube din apropierea mea. Pasul 2: Trageți marcatorul hărții în locația dorită. Căutarea dvs. va fi efectuată pe o rază de două mile. Pasul 3: Consultați lista de videoclipuri care se încarcă pentru locație.

Cum găsești ceea ce caută oamenii pe YouTube?

Puteți accesa pagina de tendințe de pe YouTube sau puteți verifica pagina YouTube Google Trends. Pagina YouTube Google Trends oferă o listă cu cele mai populare subiecte și interogări de căutare pe care le-au introdus utilizatorii pe YouTube.

De ce nu funcționează bara mea de căutare YouTube?

Dacă bara de căutare nu funcționează acolo sau în aplicația telefonului dvs., înseamnă că există o problemă cu funcția de căutare YouTube în sine, care a apărut în trecut. … Pentru a accesa Modul restricționat, faceți clic pe profilul dvs. YouTube, apoi faceți clic pe Setări, apoi pe General și apoi activați Modul restricționat.

    Ce este o filă Chrome?

    Când deschideți o filă nouă, sub caseta de căutare, veți găsi site-uri web pe care le vizitați des sau comenzi rapide către site-urile pe care le-ați ales. Pentru a ascunde comenzile rapide sau cele mai vizitate site-uri web sau pentru a comuta între ele, deschideți Chrome și accesați fila de comenzi rapide de sub Personalizare .

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE